​День знань у колі друзів

1 вересня 2015 «Фокстрот» привітав з днем знань освітян та учнів Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету, де відбулися урочистості з нагоди Дня знань та поздоровлення першокурсників

Емоційним і щирим виявилося 1 вересня у Вищому комерційному училищі в Києві – квіти, посмішки та вітання створювали святкову атмосферу. Близько 500 учасників свята вишикувалися у традиційну лінійку в дворі училища, заснованого ще відомим меценатом Терещенком більше 100 років тому.

Вітаючи одне одного з новим навчальним роком, до мікрофона підходили гості навчального закладу, які є його партнерами, сприяють зміцненню профтехосвіти в Україні та процвітанню ВКУ. Начальник відділу взаємодії з соціальними партнерами та виробництвом Департаменту профтехосвіти Сергій Коваленко побажав миру країні та подякував навчальному закладу за високі освітні й професійні стандарти, які задає енергійний колектив під керівництвом директора ВКУ Лідії Кришемінської. Цінувати кожен день, не втрачаючи шансів самовдосконалення, закликав учнів видатний хореограф Григорій Чапкіс. Зі своїм подарунком прийшов на свято профільного навчального закладу і бізнес «Фокстрот».
- Поки ви, учні, присвятили літо вступу до училища, ми, роботодавці та педагоги, теж не відпочивали – склали і презентували спільноті «Професійні стандарти продавця-консультанта непродовольчих товарів» і коротку версію документа – «Паспорт професії», – звернулася до першокурсників прес-секретар Групи компаній «Фокстрот» Алевтина Белецька. – Досвід 11 ритейлерів-роботодавців, зібраний в цій книжечці, знадобиться учням, щоб бути ближчими до вимог роботодавців, а училищу дозволить утримувати конкурентоспроможність на ринку освіти.

На Дні знань п'ять кращих учнів Вищого комерційного училища КНТЕУ, які вже навчаються професії продавця й показали власні успіхи, отримали «Паспорт професії» як символ визнання від старших за професією.

- Ми дякуємо роботодавцям за співпрацю і сподіваємося на подальшу участь у проектах, які забезпечать високу якість підготовки фахівців ритейлу України, – сказала Лідія Кришемінська, директор Вищого комерційного училища Київського національного торговельно-економічного університету.

ГКФрозвиває бренди