Рух за безпеку дитячого життя підтримує ГК «ФОКСТРОТ»,

​вкотре відзначивши кращі шкільні команди КВН юних інспекторів руху
на 39-ому Всеукраїнському зльоті талановитих ЮІРівців України


12 вересня в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» у м. Одеса відбувся фінал Всеукраїнського зльоту юних інспекторів руху та Всеукраїнського фіналу шкільних команд КВН-ЮІР.

На зліт до «Молодої гвардії» в рамках проведення місячника «Увага! Діти на дорозі!» зібралися близько 400 школярів - кращі ЮІРівці України, їх агітбригади та команди КВН ЮІР. Це талановиті школярі, які у своїх школах через гру та гумор вчать ровесників поважати правила дорожнього руху. Тижневе змагання організували Департамент ДАІ МВС України, Міністерство соціальної політики України, Міністерство освіти і науки України за підтримки давніх партнерів ЮІРівського руху України – Групи компаній «Фокстрот».


ГК «Фокстрот» підтримує рух ЮІР та творчих школярів-КВНівців вже 13 років у рамках власного соціального проекту «Школа безпеки» під гаслом «Комфортно там, де безпечно!».

Протягом тижня школярі змагалися у знаннях Правил дорожнього руху, конкурсах «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Агітаційно-пропагандистський виступ команди», «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Медична допомога» та у змаганні «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху». Кращі знання та навички показали команди Запорізької області, Харківської та м. Києва.


Але кульмінацією зльоту стала фінальна гра команд КВН-ЮІР, де з’ясовувалася доля перехідного символу гри веселих та кмітливих ЮІРівців – веселого КіВіНа! Гру найвищого рівня під девізом «Твій друг - Безпечний рух» показали три найталановитіші команди України - школярі з Чернівецької області, Сумщини та Рівненщини. Юні КВНщики в улюбленому жанрі КВН розповідали про те, що дорога жартів не любить, й жартували над тими, хто не поважає правила дорожнього руху. Переможцем веселого змагання стала команда КВН «Стоп-кадр» з смт. Берегомет Чернівецької області, які йшли до свого чемпіонства 12 років!


- Приємно сприяти творчому розвитку таких талановитих школярів, які допомагають дорослим вирішувати важливу соціальну проблему – збереження здоров’я та життя ровесників, - прокоментував перебіг зльоту генеральний директор Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев. - Наш соціальний проект «Школа безпеки» розпочався з підтримки у 2002 році ЮІРівського руху України. Ми віримо, що багаторічна підтримка цього руху робить творчі зусилля ЮІРівців більш ефективними, а значить життя дітей і дорослих - безпечним та більш комфортним.


Довідка: З 2002 року ГК «ФОКСТРОТ» активно працює з дітьми та шкільною молоддю у справі популяризації правил безпечної поведінки та профілактики травматизму у невиробничій сфері. У фокусі уваги бізнесу - конкурси дитячого малюнка «Мій друг - безпечний рух», змагання шкільних команд юних інспекторів руху (ЮІР) - від регіональних конкурсів до всеукраїнського фіналу. Під девізом «Комфортно там, де безпечно!» соціальний проект Групи компаній «ФОКСТРОТ» «Школа безпеки за сприяння фахівців ГСЧС України зняв мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу». За мотивами найпопулярнішої (за кількістю переглядів) серії мультфільму «Пожежа» - була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!». У 2012-2015 рр спільно із фахівцями Служби порятунку «101» мережа «Фокстрот» проводить по всій Україні «Уроки безпеки» для молодших школярів. На таких уроках побували школярі більше 20 міст України. Більше 10 тисяч дисків з мультфільмом та повчальні листівки були передані в школи та дитячі садки країни для навчання дітей правилам безпеки. У березні 2013р. проект «Школа безпеки» було названо найбільш упізнаваним серед споживачів в ритейлі (за результатами опитування InMind), а у квітні 2013р. став переможцем 7-го Національного фестивалю соціальної реклами у своїй номінації.

ГКФрозвиває бренди