Святкове відкриття мультиканального «Фокстроту» у Харкові

24-27 вересня 2015 року в харківському ТРЦ «Французький Бульвар» на вул. Академіка Павлова, 44-Б буде проходити  урочисте відкриття магазину «Фокстрот», у якому поєднано online та offline формат роботи

Новий супермаркет провідного українського ритейлера побутової техніки та електроніки стане 9-м харківським супермаркетом мережі «Фокстрот» і 179-м магазином в Україні. Торгова площа, на якій представлений актуальний асортимент техніки, становить 850 квадратних метрів. З-понад 10000 товарних позицій клієнт зможе обрати кращий для себе варіант  і відразу придбати його в новому магазині. Покупець зможе навіть оформити покупку товару, який фізично відсутній на полці, але є в асортименті мережі! Для цього в новому супермаркеті розташовано два OMNI-простори, де клієнт зможе підібрати товар у зручному online каталозі за допомогою продавця-консультанта, який працює в залі. Каталог містить відеоогляди товарів, описує їх технічні характеристики та дозволяє порівняти їх з іншими зразками у продуктовій лінійці. Покупка буде доставлена зручним для покупця  способом: на вказану адресу або на відділення «Нової Пошти» в різні куточки України.


- У новому магазині «Фокстрот» об'єднано online і offline формати роботи, представлено інноваційні товари та реалізовано різні сервіси для комфорту харків'ян, - вважає  В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому».


Чотири дні поспіль харків'ян та гостей міста чекає свято у «Фокстроті» - з подарунками, розіграшами * і знижками до 60% **.
Перші 10 покупців, які зробили покупку на суму від 300 гривень, кожен день в період з 24 по 27 вересня, отримають у подарунок мультиварку Polaris. До того ж, клієнти зможуть взяти участь у розіграші знижки 99,9% на LED-телевізор Bravis з 32-дюймовою діагоналлю.


Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування та покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 1 квартал 2015 року). Станом на вересень 2015 року в Україні налічується 179 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 88 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає більше 158 000 кв.м. ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» демонструє інноваційний підхід до розвитку через сервіси «Фінансовий супермаркет» і «Фокс Клуб», формат «Shop-in-Shop» та унікальний мобільний додаток «Обирай техніку за допомогою доповненої реальності». «Фокстрот» також відомий на українському ринку як бренд, який піклується про навколишнє середовище (соціальні проекти «Зелений офіс», «ЕКОклас») і про безпеку дітей (проект «Школа безпеки»).
* Акція діє з 24 по 27 вересня 2015 року включно в магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» за адресою: м. Харків вул. Академіка Павлова, 44б, ТРЦ «Французький Бульвар». Покупцям, що здійснять в період дії акції покупку на суму від 300 грн. одним чеком надається можливість прийняти участь у визначенні переможця, що відбудеться «27» вересня 2015 року о 18:00. Переможець отримує можливість придбати LED-телевізор BRAVIS LED-32B1100 black зі знижкою у розмірі 99,9% від повної вартості товару. Повна вартість товару становить 5100 гривень. Про умови та деталі акції дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (усі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).
** Акція діє з 24 по 27 вересня 2015 року включно в магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» за адресою: м. Харків вул. Академіка Павлова, 44б, ТРЦ «Французький Бульвар». Протягом строку дії акції покупцям надається право отримати знижку до - 60%, яка формується наступним чином: знижка 10% надається усім покупцям акційних товарів та сумується зі знижкою від 2 до 50%, що визначається шляхом стирання покупцем, що здійснив покупку на суму від 300 грн., захисного шару на скрейч-картці, отриманій на касі магазину. Знижки у розмірі 10% та в розмірі від 2 до 50% розповсюджуються не на всі товари. Знижки у розмірі 10% та в розмірі від 2 до 50% не діють на товари, що купуються за кредитними програмами банків-партнерів зі ставкою 0,01% річних та на які у магазинах ТМ «Фокстрот техніка для дому» встановлено окрему знижку чи які приймають участь в інших акціях. Про умови та перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (усі дзвінки у межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

ГКФрозвиває бренди