Новий ТРЦ «DEPO’t center» у Черкасах відкрито!

18 червня 2016 р. у місті Черкаси розпочав роботу новий торговельно-розважальний центр «DEPO’t center» на бульварі Шевченка, 385. Тисячі черкащан зібралися біля святкової сцени, з якої ведучий вітав усіх гостей та розповідав про особливості нового ТРЦ. Музика, привітання, повітряні кульки, усмішки та непідробна цікавість містян до об’єкту, що буде працювати у Черкасах під гаслом «Товари та розваги для всієї родини!», стали візитівкою цього дня. За годину до того, як «DEPO’t center» відкрив двері для усіх відвідувачів, організатори свята провели ексклюзивну екскурсію по новому ТРЦ для керівництва об’єкту та очільників міста. «Прийнявши» новий ТРЦ, його керівники – Світлана Трофімова, Сергій Фесенко, Валерій Маковецький та міський голова м. Черкаси Анатолій Бондаренко урочисто перерізали символічні стрічку на вході до ТРЦ. 


- Незважаючи на труднощі, ми відкрилися й зробимо усе, аби «DEPO’t center» був родзинкою нашого міста, – розповіла Світлана Трофімова, черкаський інвестор нового «DEPO't Center», керівник Управляючої компанії «Партнер». – Це торговельно-розважальний комплекс європейського формату з найбагатшим та найцікавішим асортиментом товарів і послуг. До того ж, ми продовжимо соціально відповідальну стратегію розвитку бізнесу.

- Новий ТРЦ важливий для міста як роботодавець, що наповнює бюджет та допомагає у вирішенні важливих соціальних питань міста, – додав Сергій Фесенко, який також є черкаським інвестором «ТРЦ DEPO’t».

– Ми вклали усю енергію, знання та досвід у те, аби новий «DEPO’t center» сподобався черкащанам, – відзначив Валерій Маковецький, один з керівників Групи компаній «ФОКСТРОТ», що розвиває бренд DEPO’t. – Адже створили черкаський «DEPO’t» на радість кожної родини, й саме у цьому форматі з 2009 року такі ТРЦ працюють у Чернівцях, Лубнах та Миколаєві. 


Кожне робоче місце, яке створюється в нелегких для країни умовах, це величезний здобуток, вважає міський голова Черкас Анатолій Бондаренко:

«Наші інвестори створюють сьогодні 600 робочих місць. Це заробітна плата для людей, це соціальна захищеність сімей і можливість жити, а не виживати. Бо, на жаль, країна наразі переживає не найкращі часи. Ми й надалі докладатимемо максимум зусиль, щоб відносини влади і бізнесу були чесними й прозорими». 


Тисячі відвідувачів завітали цього дня до супермаркету електроніки «Фокстрот» (загальна площа 1072 кв.м.), продуктового гіпермаркету «Делікат плюс» (5 760 кв.м.), дитячого супермаркету «Чудо острів» (900 кв.м). Всього ж на трьох поверхах у новому ТРЦ запрацювали 50 магазинів, серед яких – магазин годинників «Секунда», «SPORT CITY» (мережа спортивних магазинів, що вперше відкрилася в Черкасах), Мilavitsa, Vels, столична ювелірна фабрика (СЮФ), «Київстар», численні магазини одягу та взуття. Серед орендарів «DEPO’t center» – низка продавців, що пропонують товари для малюків та підлітків: спеціалізовані магазини дитячого одягу від «BARABULKA», «МОДО», «Мама купи». 


Для зручності відвідувачів на першому поверсі запрацювали аптека, хімчистка, затишна кав`ярня. На третьому поверсі – фудзона із «Mіlk shake», «Burger ramen» та «Нaше кафе» (мережі ресторанів – новинки в Черкасах).

Особливістю нового черкаського ТРЦ став дитячий розважальний центр «Fantasy Town» площею 1550 кв.м., де на юних відвідувачів чекають автодром, триповерховий лабіринт, розвиваючі ігри-автомати, зручні приміщення для проведення родинних свят та спеціально облаштована сцена для колективних заходів.


ТРЦ передбачив велику парковку на понад 200 машиномісць для розвантаження центру міста від трафіку автомашин. «DEPO’t center» врахував прийняту в Черкасах програму велоконцепції міста: біля входу до ТРЦ запрацювала велика велопарковка, пропагуючи здоровий спосіб життя. Продумано все до дрібниць, навіть встановлені спеціальні стовпчики для собак, біля яких можна залишити четвероногих друзів, поки господар робить покупки в ТРЦ.

Перші відвідувачі нового ТРЦ взяли участь у ознайомлювальному квесті «Великі перегони в ТРЦ», у конкурсах, естафетах, майстер-класах. Святковий настрій усім створював зірковий ведучий, шоумен Андрій Бурим-Бурим (резидент «Comedy Club», учасник команди КВК «Ва-Банк»). Кульмінацією свята став концерт спеціального гостя «DEPO’t center» – популярного гурту «ТНМК». 


Довідка: Загальна площа нового ТРЦ – 16 703 кв.м. а торговельна – 15 369 кв.м. Будівництво DEPO't Center у Черкасах здійснювалось компанією DEPOT Development Group. До роботи було залучено біля 1000 фахівців з різних міст України: Києва, Миколаєва, Харкова, Броварів, Дніпра, Черкас. Сучасний дизайн-проект черкаського ТРЦ розробила дизайнерська студія УКБ DEPOT Development Group. Серед особливостей будівлі нового ТРЦ у Черкасах – енергозберігаючі технології опалення та утеплені фасади, потужні власні газова котельня та трансформаторна підстанція, що дає можливість втілили найскладніші дизайн-рішення орендарів, сенсорні крани санвузлів, світлодіодна підсвітка тощо.

У 2009 році компанія DEPOT Development Group (займається розвитком нерухомості в Групі компаній «ФОКСТРОТ») вивела на ринок бренд DEPO't Center™, який представлений мережею ТРЦ в регіонах України з чисельністю населення понад 50 тис. чоловік. Бренд DEPO't Center™ – це об'єднані загальною концепцією торговельно-розважальні, торговельно-офісні та торговельні центри. Маркетингова стратегія спрямована на розвиток культури шопінгу та відпочинку для всієї родини, надання великого вибору різних товарів, послуг, розважальних проектів. У торговій галереї представлені магазини всесвітньо відомих брендів і стильні бутики вітчизняних торгових марок.

Перший «Depot Center» був відкритий в Україні у м. Чернівці, в грудні 2009 р. загальною площею 20 000 кв.м; другий – у м. Лубни, в грудні 2010 р., загальна площа – 8 000 кв.м. Третій «Depot Center» запрацював у Миколаєві в 2011 р., загальна площа – 11 000 кв.м. Крім черкаського «Depot Center» до відкриття у 2016 році готується новий «Depot Center» у Кіровограді – це 4-ий та 5-ий об'єкти в родині Depot'ів. Офіційний сайт – https://www.ddgroup.com.ua/

ГКФрозвиває бренди