Свято нового «Фокстроту» в Черкасах

новий магазин популярного ритейлера в новому ТРЦ «DEPO’t center» працює в концепції «омніпростір», пропонуючи покупцям зробити покупку в форматі онлайн- і офлайнторгівлі 


30 червня у центрі Черкас в новому ТРЦ «DEPO’t center» стартувало свято відкриття супермаркету «Фокстрот» – третього в Черкасах магазину мережі відомого ритейлера побутової техніки та електроніки. Супермаркет розташований в районі, зручному для відпочинку та шопінгу жителів і гостей обласного центру за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 385. 

Черкаський «Фокстрот» має загальну площу 1072 кв.м., розмір торговельної площі становить 845 кв.м. Новий магазин працює в концепції «омніпростір»: якщо покупець бажає отримати товар, не представлений на полиці супермаркету, продавець-консультант в торговому залі допоможе вибрати товар в онлайн-каталозі серед більш ніж 20 000 товарних позицій. 


Із 30 червня по 3 липня в честь свята відкриття в новому «Фокстроті» на відвідувачів чекали акційні пропозиції: знижки до -60% на всі групи товарів, спеціальні цінові пропозиції від популярних брендів. А на перших покупців у ці дні чекали гарантовані подарунки – 40 мультиварок і 10 смартфонів. 

Головним призом свята став LCD-телевізор – подарунок покупцеві за максимальну суму покупки в «Фокстрот» із 30 червня по 3 липня 2016 року.

Черкащанин Юрій Харченко, який зробив покупку одним чеком на суму 55 000 грн., став щасливим володарем головного призу. Юрій є клієнтом мережі «Фокстрот» вже протягом 5 років і був дуже радий виграшу. Прийнявши подарунок, Юрій повідомив, що ще більше цінує такі цінності «Фокстроту», як якість обслуговування, високий рівень кваліфікації співробітників і бажання завжди допомогти клієнту у виборі техніки! 


- Свято відкриття нового «Фокстроту» відбулося одразу після яскравого відкриття нового ТРЦ «DEPO’t center» – довгоочікуваної новинки Черкас, – зазначив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». – Разом ми порадували покупців на старті роботи й тепер разом будемо утримувати стандарти якості в обслуговуванні наших клієнтів.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року). «Фокстрот» визнаний лідером по динаміці розвитку власних торгових марок серед українських рітейлерів в рамках національної премії виробників і рітейлерів «Private Label -2015». Станом на липень 2016 року в Україні налічується 165 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди