Осінній скарб співробітників ГКФ

3 вересня 2016 року співробітники Групи компаній «Фокстрот» взяли участь у щорічному корпоративному командостворюючому святі. Корпоративний teambuilding дав можливість кожному співробітнику відчути себе частиною однієї великої дружньої команди. 


- Команда Групи компаній «Фокстрот» – це унікальні фахівці, які сприяють розвитку таких загальновідомих брендів, як «Фокстрот. Техніка для дому», «Секунда», «Техношара», «Depo’t Center» тощо, – відзначив Геннадій Виходцев, генеральний директор Групи компаній «ФОКСТРОТ». – Лідерство цих брендів на ринку, розвиток та результативність допомагають забезпечувати, у тому числі, й талановиті спеціалісти Групи компаній «ФОКСТРОТ».

Місце для проведення кантрі-вечірки було обране оригінальне: агрокомплекс «Кукулабія» із лабіринтом протяжністю 6 км 217 м., вирізаний посеред кукурудзяного поля площею 40 000 м² у формі українського герба. У лабіринті проводився квест, метою якого було відповісти на всі питання, розгадати кросворд та знайти скарб – скриньку із золотою кукурудзою. Саме зерна, знайдені переможцями квесту, стануть початком відродження та запорукою відбудовування міфічного Великого Міста. Таким чином, організатори квесту провели прозору паралель із реальною Україною та роллю ГКФ як бізнесу, що активно розвиває вітчизняну торгівлю та працює на відновлення економіки України.


Серед інших розваг на учасників чекали атракціон «Шалене родео», метою якого було якомога довше втриматися верхи на бику-атракціоні, кантрі-танці, техаські смаколики, різноманітні конкурси та тематична фотозона, зроблена руками самих співробітниць.

«Знаєте, організаторам завжди тривожно за кінцевий результат. Втім, захід триває вже 5-6 годин, а усмішки та позитивні емоції все ще переважають. Сподіваюся, свято вдалося…», – поділився своїми враженнями Сергій Машкін, директор Департаменту персоналу ГКФ. 


Вже не перший рік, щовересня, колектив Групи компаній «Фокстрот» збирається на пікнік для того, аби поспілкуватися один з одним у неформальній, природній атмосфері. Раніше такі осінні корпоративні свята проводилися на полі для пейнтболу, на яхтах, навіть у повітрі (парк «Шалена білка» у Ірпіні). На цей раз унікальна команда спеціалістів ГКФ підкорила дикий-дикий Захід у Кукулабії та ще раз відчула, що справжній скарб – це їх компанія та колектив.

ГКФрозвиває бренди