За безпеку дорожнього руху – разом з «Фокстротом»

Відомий бренд вкотре підтримав юних інспекторів руху в Україні та став партнером
ювілейного Всеукраїнського зльоту талановитих ЮІРівців країни

11 вересня в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» у м. Одеса нагородили кращі команди юних інспекторів, що зібралися на 40-ий Всеукраїнський зліт юних інспекторів руху (ЮІР) та 20-ий Всеукраїнський фінал шкільних команд Клубу Веселих та Найкмітливіших ЮІРівців (КВН ЮІР). Творче змагання шкільних команд організували спеціалісти Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України, Міністерства освіти та науки та соціальної політики України за підтримки давніх партнерів ЮІРівського руху України – Групи компаній «Фокстрот». 


Півтисячі школярів з усіх областей України зібралися на ювілейний зліт до «Молодої гвардії». Це кращі активісти руху, їх агітбригади та команди КВН ЮІР, діти, які власною діяльністю у своїх школах доводять, що молоде покоління – за безпеку дорожнього руху. Протягом тижня школярі змагалися у знаннях Правил дорожнього руху, конкурсах «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Агітаційно-пропагандистський виступ команди», «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Медична допомога» та у змаганні «Соціальна реклама з безпеки дорожнього руху». Кращі знання та навички показали команди Дніпропетровської області (1 місце у командному змаганні), Житомирської та Львівської областей (2 та 3 місце). Олександр Фацевич, заступник Голови Національної поліції України щиро привітав учасників зльоту та зазначив, що з такою талановитою, освіченою та розумною молоддю на нашу країну очікує тільки щасливе майбутнє.

Але кульмінацією ювілейного зльоту стала фінальна гра команд КВН-ЮІР. Гумор найвищого рівня під девізом «Твій друг – Безпечний рух» показали три найкращі команди України – школярі з Чернівецької області, Волинської та Львівської областей. В улюбленому жанрі КВНу діти розповідали про те, що дорога жартів не любить, й жартували над тими, хто не поважає правила дорожнього руху. Переможців виявилося двоє! 1 місце розділили команда КВК «Стоп-кадр» з м. Берегомет Чернівецької області та команда «Коп» з Волині. 


- Буковинська команда – то діти бувалі, минулорічні переможці КВН-ЮІР, вони вже й самі можуть навчати, а Волинь – малеча, яка навчається у старших і перемагає! – сказав, вітаючи переможців Іван Прохоренко, полковник поліції, заступник начальника департаменту превентивної діяльності та начальник управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України. – Вклоняюсь вам, школярі, викладачі, керівники команд, дякую партнерам за підтримку наших зусиль з популяризації правил безпеки дорожнього руху.

- 13 років тому Група компаній «ФОКСТРОТ» вперше стала помічником ЮІРівців країни, й саме із цієї співпраці розпочався наш власний соціальний проект «Школа безпеки» під гаслом «Комфортно там, де безпечно!». Нехай роки нашого партнерства множаться, а результати спільної виховної роботи радують, адже обізнані діти ніколи не приведуть до біди на дорозі, – побажала юним учасникам прес-секретар ГК «Фокстрот» Алевтина Белецька.

Серед партнерів ЮІРівського руху України – давні помічники організаторів зльоту: Асоціація міжнародних перевізників України, Всеукраїнська спілка автомобілістів, ДП «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій МОЗ України», Товариство сприяння обороні, Комітету сприяння органам внутрішніх справ України та Український дитячий центр «Молода гвардія». Усіх їх об’єднала спільна мета – навчити якомога більше дітей дорожнім правилам, аби їх дитинство було безпечним та комфортним. 


Довідка: З 2003 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері, а з 2008 року ГКФ під девізом «Комфортно там, де безпечно!» реалізує соціальний проект «Школа безпеки. Серед спільних заходів із Національною поліцією України – конкурси дитячого малюнка «Мій друг – безпечний рух», змагання шкільних команд юних інспекторів руху (ЮІР) – від регіональних конкурсів до всеукраїнського фіналу у УДЦ «Молода гвардія». За сприяння фахівців ГСЧС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу». У інтернеті мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» переглянули більше 200 тисяч глядачів.

За мотивами найпопулярнішої (за кількістю переглядів) серії мультфільму «Пожежа» – була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!». З 2012 року спільно із фахівцями Державної служби із надзвичайних ситуацій України бренд «Фокстрот» проводить «Уроки безпеки» для молодших школярів. Більше 20 тисяч дисків з мультфільмом та повчальних листівок було передано в школи та дитячі садки країни для навчання дітей правилам безпеки під час таких уроків. У березні 2013р. проект «Школа безпеки» було названо найбільш упізнаваним серед споживачів в ритейлі (за результатами опитування InMind), а у квітні 2013 р. став переможцем 7-го Національного фестивалю соціальної реклами у своїй номінації.

ГКФрозвиває бренди