Щедрі покупці «Фокстроту» в Ірпені та їх волонтери-друзі

14 вересня відбулася інкасація боксів для благодійності, що знаходяться біля каси у магазині «Фокстрот» в Ірпені.

2 254 гривні 68 коп. зібрали небайдужі покупці ірпінського «Фокстроту» (вул. Шевченко, 4-г) для підопічних Міжнародної благодійної організації «Посольство життя» – Дитячого будинку Гончаруків та реабілітаційного центру «Моя родина» (Київщина). Того ж дня представники «Фокстроту» та Фонду вирушили у гості до вихованців цих соціальних закладів, аби передати особисто дітям подарунки, куплені за кошти щедрих покупців, та одяг й іграшки, зібрані співробітниками-волонтерами. 


Першим у маршруті був Дитячий будинок сімейного типу Гончаруків у Крюківщині (Київьська область), в якому наразі виховуються у теплій сімейній атмосфері вісім школярів різного віку, які потрапили у цю родину просто з вулиці. За гроші зі скриньок волонтери придбали речі, необхідні для школи. Нову канцелярію дітлахи сприйняли «на-ура», а дорослі оцінили як вагому підтримку їх родині. «Така адресна допомога є дуже корисною, тому що багато чого не вистачає, а докупити нема за що. Начебто дрібниця, але хочеться, щоб дитина мала комфортні умови для росту і розвитку», – зізналася волонтерам із «Фокстроту» мама 8 дітей Тетяна Гончарук. 


Далі благодійна місія вирушила до Центру соціальної реабілітації дітей «Моя родина» у с. Хотів (Київщина), що за час роботи виховав більш як 200 дітей вулиці, які знайшли тут родину. М’які іграшки, конструктор, шкільне приладдя, теплий одяг та солодощі отримували від волонтерів діти. «Ми дуже вдячні таким небайдужим людям, які знаходять час та ресурси допомогти дітям, які опинилися у скрутному сімейному становищі. Зокрема, дякуємо співробітникам та керівництву «Фокстроту», які вже третій рік поспіль надають допомогу, збираючи кошти на наші потреби через благодійні бокси», – розповіла керівник Центру соціальної реабілітації дітей «Моя родина» Світлана Шляхта. 


Пул друзів цих двох соціальних закладів був розширений ще одним учасником акції – співробітниками Групи компаній «Фокстрот» з центрального офісу, які, знаючи про візит, організували збір та передачу речей для родини Гончаруків та Центру соціальної реабілітації дітей «Моя родина». 


Акт інкасації: /file?id=122195

Чек: /file?id=122196

Довідка: дитячий будинок сімейного типу Гончаруків був створений 29 липня 2013 року. Батьки-вихователі: Володимир Анатолійович та Тетяна Дмитрівна. У дитячому будинку сімейного типу виховується 8-м дітей: Володимир - 1999 р.н., Максим - 2002 р.н., Микола - 2003 р.н., Ростислав - 2004 р.н., Олег - 2006 р.н., Ангеліна - 2008 р.н., Андрій - 2008 р.н., Анастасія - 2012 р.н.

Дитячий Центр «Моя сім'я» був створений і відкритий в 2003 році як відповідь на рішення проблеми безпритульності в Києві. Проект має на меті надати комплексну допомогу дитині, яка опинилася у складних життєвих обставинах, допомогти дитині повернутися в свою біологічну сім'ю або знайти їй нових батьків, адаптувати її до здорового соціального життя.

Міжнародний благодійний фонд «Посольство життя» був зареєстрований в 2003 р. Фонду цього ж року подарували два будинки, в яких до цього дня функціонують Дитячий будинок сімейного типу Гончаруків та Центр соціальної реабелітаціі дітей "Моя сім'я". Сьогодні фонд розширився і допомагає дітям-сиротам, дітям-інвалідам, дітям з неблагополучних сімей і сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, самотнім людям похилого віку і вмираючим в хоспісі.

ГКФрозвиває бренди