«Фокстрот» оновив лінійку електротранспорту TM BRAVIS

у другій половині вересня популярний ритейлер запускає в продаж II покоління власної лінійки електротранспорту TM BRAVIS – поліпшені моделі гіробордів, гіроскутерів і абсолютно новий вид транспорту – мінібайк

Досвід продажів у «Фокстроті» перших моделей електротранспорту (стартували в травні 2016р) показав колосальний інтерес покупців до даної категорії товару. Тому нові моделі ТМ BRAVIS зберегли основні переваги даного виду транспорту – екологічність, надійність, легкість в управлінні і доступну ціну. При цьому BRAVIS поліпшив деякі параметри функціональності моделей цієї лінійки. 


- На підставі зібраних відгуків перших покупців електротранспорту ми провели ретельну роботу з поліпшення споживчих якостей електротехніки TM BRAVIS, – розповідає Сергій Тесленко, начальник відділу власних торгових марок мережі «Фокстрот. Техніка для дому». – Зокрема, став більш сучасним і привабливим дизайн техніки; використовуються передові напрацювання щодо матеріалів та комплектуючих (наприклад, електричні плати від тайванського виробника TaoTao). Після додаткової інспекції та тестування міжнародною та акредитованою компанією-партнером ми вдосконалили адаптер і коннектор: робота зарядного пристрою електротранспорту BRAVIS стала довговічнішою, а процес зарядки – зручнішим.

На думку керівника, в кожної моделі нової лінійки є індивідуальні удосконалення, що забезпечують позитивний досвід від користування електротранспортом нової лінійки. У гіробордах використовуються сертифіковані акумуляторні батареї Samsung. А в моделі G65 URBAN II на ободах коліс з'явилися додаткові гумові накладки, які запобігають ушкодженням і подряпинам корпусу під час використання.

У товарній лінійці, вже готової до продажу в «Фокстроті», представлені моделі:

- гіроборди - G65 URBAN II й G100 FUNKY II з цінником 6 499 грн і 8 999 гривень відповідно;


- гіроскутери - G100 TECHNO й G170 ROCK за 13 999 грн і 31 999 грн;


- мінібайк - M180 MONSTER за 29 999 грн.


Автори лінійки особливо відзначають модель гіроскутера G100 TECHNO, управляти яким можна як ногами, так і руками завдяки змінному керму в комплекті та можливості кріплення смартфона.

А модель G170 ROCK, завдяки великим колесам 16 ", є одним з кращих варіантів гіроскутерів класу «місто-бездоріжжя».

Окремо варто згадати новий вид електротранспорту – мінібайк, представлений моделлю М 180 MONSTER. Дуже яскравий та колоритний представник цієї категорії електротранспорту з потужністю двигуна до 1000 Вт, що розвиває швидкість до 35 км/год, мінібайк не залишить нікого байдужим через свою функціональність та незвичайний вид.

Детальніше щодо нової лінійки электротранспорту на сайті продавця – https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/girobordi_bravis.html

Торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є першою на ринку України, хто почав продаж електротранспорту під власною торговою маркою BRAVIS. Private Label «Фокстроту» надає покупцеві електротранспорту офіційну сертифікацію, контроль якості та повну безпеку пристроїв з гарантійним обслуговуванням і сервісною підтримкою.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року).

«Фокстрот» визнаний лідером з динаміки розвитку власних торгових марок серед українських рітейлерів в рамках національної премії серед виробників і рітейлерів «Private Label -2015». Так, ТМ «Bravis» «Фокстроту» посіла 1 місце в номінації «Динаміка розвитку власних торгових марок» і була відзначена за внесок в розвиток товарної категорії. У першому півріччі 2016 року частка власних торгових марок в бізнесі компанії виросла до 13%.

Станом на вересень 2016 року в Україні налічується 162 супермаркету ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди