Місто рятувальників на Покровському ярмарку в Запоріжжі

8 жовтня у Запоріжжі на території Покровського ярмарку запорізькі рятувальники провели навчальне свято у рамках Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Соціальним партнером заходу стала Група компаній «Фокстрот», яка у рамках власного соціального проекту «Школа безпеки» ініціювала конкурс малюнків за мотивами мультфільму «Фокс і Трот поспішають на допомогу» на тему безпеки життєдіяльності. 


Найактивніші діти, які через малюнок показали свої знання правил безпечної поведінки, отримали пам’ятні подарунки від Головного управління ДСНС області та бренду «Фокстрот».

 

Отримали подяку й запорізькі фахівці ДСНС - за ефективну співпрацю у популяризації безпеки життєдіяльності серед підростаючого покоління та підтримку ініціатив в удосконаленні просвітницької роботи.


 

«Співпраця з запорізькими рятувальниками триває вже більше 5 років в рамках нашого соціального проекту «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно!», – розповіла прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька. - Щорічно десятки тисяч дітей області стають учасниками наших спільних заходів у навчальних закладах у різних куточках Запоріжчини. Адже безпека підростаючого покоління – це запорука щасливого майбутнього кожної сім'ї та всієї країни.

ГКФрозвиває бренди