Офіційний iPhone 7 в магазинах «Фокстрот»

21 жовтня 2016 року в Україні стартує продаж сертифікованих смартфонів iPhone 7 і iPhone 7 plus, а відомий ритейлер оголосив передзамовлення та розіграш призів серед найвідданіших фанів «яблучного» бренду.

 У найбільшій українській торговельній мережі електроніки та побутової техніки «Фокстрот», починаючи з найближчої п'ятниці, клієнти зможуть придбати офіційно ввезені та спеціально підготовлені для вітчизняного ринку флагмани бренду Apple - iPhone 7 від 32Gb та iPhone 7 plus від 32 Gb.

 

Новинки від компанії з Купертино вражають ще більшою потужністю, ніж попередні моделі, при виключній економічності. Моделі оснащені останнім поколінням процесорів A10 Fusion з 64-бітною архітектурою, сенсорним Touch ID, новою 12-мегапіксельною камерою iSight й операційною системою iOS 10. Обидва смартфони підтримують надшвидкий бездротовий зв'язок і випускаються в корпусах п'яти кольорів: сріблястий, чорний, глянцево-чорний, золотий і «рожеве золото». 

Ціна на iPhone 7 на 32 Gb становить 23 499 грн, а вартість iPhone 7 plus - 28 999 грн. Верхній поріг ціни на пристрій об'ємом пам'яті в 256 Gb, складає 31999 грн (iPhone 7) та 35 999 грн (iPhone 7 plus). Список усіх пропозицій доступний за посиланням: https://www.foxtrot.com.ua/ru/brand/apple.html 

Серед усіх покупців, хто зробив попереднє замовлення до 20 жовтня і придбав новинку протягом 3х днів (з 21 по 23 жовтня), буде розіграно три пристрої iPad Mini 2. 

- Офіційні продукти iPhone7 і iPhone 7 plus будуть доступні для українців в магазинах «Фокстрот» і збільшать продаж «білої», сертифікованої продукції Apple в Україні, - говорить Денис Стіхін, начальник відділу мобільних пристроїв торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому". - Наші клієнти зможуть насолоджуватися усіма перевагами сертифікованої новинки від знаменитого «яблучного» бренду. 

Про переваги офіційної продукції Apple дізнайтеся тут: https://asbis.ua/news/suppliers/Official-iPhone-benefits

ГКФрозвиває бренди