4 дрони «приземлились» у «Фокстроті»: мережа презентувала лінійку квадракоптерів

Напередодні новорічних свят в асортименті магазинів «Фокстрот» з’явилася лінійка квадракоптерів відомої марки Hubsan. У мережі будуть представлені 4 моделі та аксесуари до них.

Квадракоптери HUBSAN моделей H111 NANO Q4 та H107P X4 PLUS – це лайт-версії літаючої техніки у «Фокстроті». Модель NANO Q4 – одна з небагатьох у світі, що в цьому сегменті отримала престижні нагороди у Лондоні та Нюрнберзі у категорії «Кращі іграшки для тинейджерів та родини». Вона ідеально підходить для початківців, має доступну ціну, а також вміє робити трюки та перевороти у повітрі. 
Початківцям також сподобається модель HUBSAN H107P X4 PLUS. Це найдоступніша модель квадракоптера такого розміру, керувати яким можна навіть однією рукою. Квадракоптер такої модифікації не тільки може робити трюки та перевороти у повітрі, але і сам тримає висоту, адже він має вмонтований барометр, що реагує на атмосферний тиск. У комплект до цієї моделі також входить додатковий захист для пропелерів, що допоможе подовжити строк експлуатації пристрою. 
Дуже серйозний набір функцій у квадракоптера середнього розміру HUBSAN H502E X4 DESIRE CAM: він має вмонтовану HD камеру, яка може робити фото та записувати відео на microSD карту. Окрім вмонтованого барометру, у ньому є GPS модуль, що дозволяє квадракоптеру повертатись на точку зльоту та зависати на місці. Загубити такий пристрій буде неможливо, адже якщо він втратить сигнал від пульта керування, то самостійно повернеться до свого володаря. 
Найбільший у цій лінійці – квадракоптер HUBSAN, модель H501C X4 BRUSHLESS CAM. Цей залізний птах об’єднує у собі весь функціонал попередніх моделей. Плюс до всього – має вмонтовану камеру 1080p, а тривалість польоту становить цілих 20 хвилин. 
- Ритм життя сьогодні потребує від сучасної людини максимальної мобільності. Ми йдемо у ногу з часом та готові запропонувати найкращі новинки техніки для кожного покупця, - розказує Антон Заніздра, керівник відділу інноваційних пристроїв мережі «Фокстрот. Техніка для дома». – Ми гостро відчуваємо тенденцію ринка, а саме акцент на модні гаджети, технологічну продукцію і відповідаємо сподіванням сучасного користувача, пропонуючи якісні і передові світові новинки. 

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року).

 Станом на вересень 2016 року в Україні налічується 162 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м.

Перший Foxtrot Show Store був відкритий в жовтні 2016 року в Києві на Великій Васильківській, 45. Другий запрацював у листопаді в ТРЦ Victoria Gardens (м.Львів, вул Кульпарківська, 226а).

ГКФрозвиває бренди