Діток, позбавлених батьківського піклування, привітали у DEPO’t Сenter

У новорічні дні в ТРЦ «DEPO’t Сenter» у Кропивницькому влаштували свято для дітей, які позбавлені батьківського піклування. Півсотні дітей навідалися до ТРЦ - вихованці місцевого «Дитячого будинку «Наш Дім» (11 дітей віком від 9 до 17 років), дитячого притулок (КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», 15 дітей віком від 6 до 10 років) та імідж-центру «Ольга» (26 дітей віком від 5 до 14 років).  
«Це була програма соціалізації для діток, які позбавлені батьківського піклування. Наші маленькі гості з притулку та дитячого будинку були запрошені на свято до нашого ТРЦ, спілкувалися з нами, гралися разом із дітками з кропивницьких родин, – зазначив керуючий ТРЦ «DEPO’t Сenter» Ігор Безуглий. – Для наших гостей ми підготували насичене свято із подарунками та розвагами, аби діти розуміли, що вони не самі і про них є кому піклуватися». 
Адміністрація ТРЦ «Depo’t Сenter» разом із розважальним центром «Ігробум» підготували діткам ігрову програму і подарували картки для ігор на атракціонах. А чуйні дорослі з колективу магазину «Фокстрот», що працює в ТРЦ, подарували необхідну їм побутову техніку. 
Небайдужими виявилися й дорослі з магазину «Чудо-острів» – їх іграшкам так раділи юні гості кропивницького ТРЦ! Голова ВПГО «Спілка вірмен України» надав учасникам свята солодкі подарунки. Окрім того, для маленьких гостей влаштували справжній бенкет у дитячому кафе. 
- Дякую усім нашим партнерам за щирість, що її відчули ці діти в гостинах у нашого ТРЦ! – подякував партнерам Ігор Безуглий, керуючий ТРЦ «DEPO’t Сenter» у Кропивницькому. – Ми та наші партнери не пошкодували часу, зусиль на підготовку,а менеджери ТРЦ та співробітники «Фокстроту» надали власні кошти, отже й вийшло наше свято таким радісним і щирим!

ГКФрозвиває бренди