Соціальна карта діє у «Фокстроті»

 В «Укрінформі» відбулася прес-конференція учасників всеукраїнської програми соціально-правового захисту «Соціальна картка учасників АТО». У рамках заходу мережа «Фокстрот» підписала  Меморандум «Про взаєморозуміння та співпрацю між ВГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці - разом!», громадськими об’єднаннями, представниками державних установ, сектору безпеки та оборони і бізнесу.

Торговельна мережа «Фокстрот» долучилася до програми соціально-правового забезпечення учасників бойових дій «Соціальна карта учасників АТО»  у квітні 2016 року й запропонувала володарям соціальної картки знижки на товари та послуги.


- Щомісяця «Фокстрот» обслуговує близько  100 покупців-володарів  соціальної карти  на загальну суму більше  200 тис. грн, ми підтримуємо українців, які повертаються зі служби  додому – будувати мирне життя, -  прокоментувала програму начальник управління клієнтської політики та маркетингу мережі «Фокстрот» Наталія Средня. -  «Фокстрот» є найбільшою мережею у своєму сегменті, а значить програмі є куди рости й   ми чекаємо усіх  її  учасників  скористатися дисконтними перевагами в найближчому до свого будинку супермаркеті «Фокстрот».

Партнерство у соціальній програмі  є  продовженням власних програм соціальної підтримки тих, хто найбільше потребує уваги та розуміння. Так, у 2014 році торговельна мережа «Фокстрот» допомогла регіональним співробітникам із зони АТО з переїздом в інші регіони, забезпечила робочими місцями, сприяла оздоровленню дітей цих працівників на морі.


У 2015 році «Фокстрот» розгорнув акцію «Ми разом!» для сімей-переселенців із зони АТО, реалізований за підтримки міжнародного благодійного фонду «СОС Дитячі Містечка». А у 2016 мережа стала учасником всеукраїнської програми соціально-правового захисту «Соціальна картка учасників АТО».

Ініціатори програми – Всеукраїнське об'єднання учасників АТО «Українці-разом!» за підтримки Держслужби у справах ветеранів війни. Наразі за карткою можна отримати безкоштовну правову підтримку та юридичну консультацію, низку медичних послуг, психологічну підтримку, знижки на покупках у всеукраїнських торгових мережах, освітні, оздоровчі  та розважальні програми для учасників АТО та їх родин.


Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 3 квартал 2016 року).

Станом на січень 2016 року в Україні налічується 162 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м.

 

ГКФрозвиває бренди