Інкасація добра

покупці  8 «Фокстротів» Києва зібрали кошти на благодійність, а до Міжнародного дня дітей, хворих на рак,  передали адресатам.

 


Напередодні Міжнародного дня дітей хворих на рак ( офіційно відзначається 15 лютого) торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» передала кошти з благодійних боксів м. Києва (8 магазинів столиці:

бульв. Чоколівський, 19

пр-т 40р Жовтня, 68А

пр-т Московський, 21

пр-т Перемоги, 87

вул. Малишка, 3

вул. Б.Кільцева, 110

вул.Вербицького, 18

вул.Чорнобильська, 16/80) на рахунок партнерського благодійного фонду «Надеюсь и верю». ( https://ucccf.com/index.php?module=arnews&act=list&c=1 )

 

 

 

 «Фокстрот» щиро вдячний кожному покупцю, хто залишив решту від покупки або просто поклав гроші до прозорого боксу на касах магазину. Співпраця мережі з фондом триває вже не перший рік, тому знаємо, що усі кошти будуть витрачені лише  за призначенням. Спільними зусиллями рітейлера та його покупців вдалося зібрати  10602 грн. з 8 супермаркетів столиці. Зібрані гроші підуть на допомогу дітям, які борються з онкозахворюваннями.

 

Кошти від інкасації розподілені між дітками наступним чином:

 

1. Прохода Яна - 3 578 грн для придбання препарату Метотрексат.

 

2. Насинник Юлія - 1565 грн на придбання препарату Нейпоген.

 

3. Білоус Аліна - 2724,40 грн на придбання препарату Альбумін.

 

4. Кузьменко Анна - 2734,60 грн на придбання препарату Альбумін.

 

Це гарний результат, який показує, що клієнти мережі «Фокстрот. Техніка для дому» соціально активні і готові допомагати ближньому.

 

 

 

 

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 4 квартал 2015 року). Діти та їхні проблеми завжди в фокусі соціальних ініціатив «Фокстрот»: з 2002 року реалізується соціальний проект «Школа безпеки», навчаємо школярів правилам безпечної поведінки в побуті під девізом «Комфортно там, де безпечно!». У 2008 році ГК «ФОКСТРОТ» стала першим вітчизняним переможцем Національного конкурсу «благодійності року» з проектом «Велике серце маленького життя», спрямованим на соціалізацію дітей-сиріт - випускників Вітчизняних інтернатів. У 2013 році стартував проект «ЕКОкласс», спрямований на підвищення екологічної культури учнівської молоді. У 2015 році «ЕКОкласс» зайняв 1 місце на конкурсі проектів з корпоративної соціальної відповідальності «Бізнес, Який змінює країну» від «Центру розвитку КСВ». У 2015 році 1000000 гривень зібрали ТМ «Фокстрот», бренд Philips і БФ «Відкриті серця» і придбали для столичного Центру кардіології пересувний компактний рентгенівський апарат Practix 360. Наприкінці 2015 року 110 000 гривень передала ТМ «Фокстрот» благодійному фонду «Таблеточки» на покупку медичних препаратів в рамках всесвітнього руху «Благодійність замість сувенірів».

ГКФрозвиває бренди