XXVIІІ «Парад надій» в Києві

у Києві за підтримки ГК "Фокстрот"відбудеться визнаний танцювальний турнір України – «Парад надій», що збере тисячі спортсменів та «застигне» під час #MannequinChallenge у виконанні віденського вальсу 25 та 26 лютого 2017 року у столичному виставковому центрі.

 «Київекспоплаза» пройдуть XXVIІІ Міжнародні традиційні змагання зі спортивного танцю «ПАРАД НАДІЙ – 2017» та змагання за кубок «Фокстроту». Асоціація спортивного танцю України та Дитячо-юнацький спортивно-танцювальний Центр «Спорт-Данс» («Школа танців Федорчук») як організатори танцювального фестивалю збирають до Києва в останні зимові вихідні спортсменів з бально-спортивного танцю з усіх регіонів України та закордону - Німеччини, Грузії, Білорусії, Молдови, Румунії, Польщі тощо.  

Оцінювати виступи спортсменів у вікових категоріях «Сеньйори» «Дорослі», «Молодь», «Юніори», «Ювенали» в латиноамериканській та європейській програмах будуть зірки світового паркету. Олена Федорчук-Лемішко, співорганізатор «Параду надій», поділилася: цьогоріч запланували провести не просто змагання – цілий фестиваль, де, подібно до Блекпулу, вихід на паркет можуть отримати усі бажаючі танцори – без обмежень! 


Родзинкою вечірнього змагання 25 лютого стане виступ юних спортсменів у категорії «бейбі» та церемонія їх нагородження добрим партнером – керівниками фабрики іграшок «Гулівер Країна». Фестиваль прикрасить флешмоб «Манекен челендж» (англ. Mannequin Challenge, mannequin - манекен, challenge - виклик). Наприкінці минулого року його передали «Параду надій» спортсмени з Китаю. Флешмоб відбудеться одразу після церемонії відкриття вечірнього відділення 25 лютого під час виконання віденського вальсу.

Відеоролік, знятий за допомогою квадрокоптера від компанії “Fly Technology”, буде викладено на сторінці «Параду надій» у фейсбук - https://www.facebook.com/ParadNadejd/ й усі зможуть подивитися, яким інноваційним був «Парад Надій-2017». 

Справжньою кульмінацією стане виступ професіоналів, призерів Чемпіонату України, фіналістів міжнародних змагань серед професіоналів в стандартній програмі Олександра і Катерини Мулляр та призери Чемпіонату Світу з латиноамеріканскрму секвею Максим Рижиков та Олена Дибань. 

Вже 15 років «Парад надій» підтримує Група компаній «ФОКСТРОТ» та її очільники – Геннадій Виходцев та Валерій Маковецький. А торговельна мережа «Фокстрот» зробила свій внесок у розвиток спортивного танцю України, коли 12 років тому заснувала у рамках «Параду» кубок «Фокстроту». У світі немає більше змагань на краще виконання єдиного танцю – фокстроту. Крім того, за майстерність спортсмени отримають подяки від партнеру точного часу – торгової мережі «Секунда» та танцювального магазину «Dance me». 


- Це улюблене свято не лише спортсменів, усіх, хто втомився від сірих буднів та чекає на весну, - говорить організатор «Параду», заслужений тренер України, голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю України Валентина ФЕДОРЧУК. - Бо, проводжаючи зиму, ми вітаємо весну, а з нею - сподівання на кращі часи, коли змагання проводитимемо не всупереч економічним обставинам, а тому, що ми любимо танцювати. 

Висвітлювати перебіг змагань будуть інформаційні партнери - тижневик «Дзеркало тижня. Україна», всеукраїнська газета «День», портал «Обозреватель» та інформаційне агентство «Інтерфакс. Україна»

ГКФрозвиває бренди