«Фокстрот» та «Зелений Інститут» - роби добро з нами й тут!

29 березня 2017 волонтери студентського руху «Зелений Інститут» (Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, 1 і 2 курс РЗГ) за підтримки Групи компаній "Фокстрот" відвідали Центр соціальної реабілітації «Ковчег», який знаходиться в Пущі Водиці під Києвом. Акція була приурочена до 7-річчя еколого-благодійного проекту «Зелений Інститут» (партнера корпоративної програми «Зелений офіс» в ГКФ) і 70-річчя журналістської освіти в Україні. Студенти відвезли дітям подарунки, куплені на кошти зібраної в кінці минулого року макулатури. 



Передісторія візиту «Зеленого Інституту» до вихованців «Ковчегу» така: 25 листопада відбулася зелена акція зі збору макулатури в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Мета акції – популяризація серед ровесників ідеї грамотної утилізації паперу задля збереження довкілля та збір коштів для допомоги дітям у Центрі соціальної реабілітації «Ковчег». Студенти та викладачі Інституту журналістики КНУ ім.Т. Шевченка зібрали більше 300 кг макулатури та за вилучені кошти мали змогу купити дітям навушники, такі необхідні для навчального процесу. 


Акцію підтримали співробітники Групи компаній «ФОКСТРОТ» - давні партнери «Зеленого Інституту», котрі підсилили подарунковий фонд своїм вкладом та подарували Центру соціальної реабілітації солодощі та комп’ютери, задля продуктивного навчання дітлахів. 


У день поїздки до «Ковчегу» до студентів ІЖ приєдналася знаменита «фокстротівська» Копійчужка – ростова лялька, яка принесла у якості подарунків чудовий настрій та розваги.

ГКФрозвиває бренди