Зелені та відповідальні

4 квітня у рамках Всесвітнього Дня Землі біля ТРЦ DEPO’t center, що знаходиться у місті Кропивницький за адресою вулиця Велика Перспективна, 48 відбулася екологічна акція. Стрункі, під 2 метри, туї зазеленіли навпроти центрального входу в ТРЦ на центральній вулиці Кропивницького. 



- Для посадки були обрані 6 конусоподібних туй сорту «Смарагд» - красиві, пишні, дійсно смарагдового кольору, - розповідає управляючий ТРЦ DEPO’t center Ігор Безуглий. - Враховуючи наш нестійкий клімат для цих гарних південних дерев, ми усвідомлюємо, що нам доведеться дуже ретельно доглядати їх. Але заради хоча б незначного покращення рідного міста ми готові прикладати ці додаткові зусилля. 

Незважаючи на канікули, колективу ТРЦ висаджувати туї допомагали школярі сусідніх шкіл – ЗСОШ №5 та №1. «Влітку їх треба завчасно поливати, а взимку закутувати», - так пояснювали діти турботу за деревами та відповідальність за них учасників акції. 




Ініціативу із екологічною акцією у ТРЦ Depo’t center пояснюють тим, що заклад є носієм сімейних цінностей, адже сюди йдуть провести вільний час батьки і діти. 

- Це вже не перша наша екологічна ініціатива, - зазначив Ігор Безуглий. - З вересня 2016 року ТРЦ Depo’t center співпрацює з громадською організацією «Україна без сміття» в проекті «Сортуй заради майбутнього», розмістивши у ТРЦ екологічні бокси для збору пластикових кришечок. Взимку разом школярі та їх батьки з містечка Знам’янка назбирали 100 кг пластикових кришечок, які ми усі разом обміняли на навчальні посібники для їх школи».

ГКФрозвиває бренди