ТРЦ DEPO't сenter організував рекорд України

13 квітня, у чистий четвер, черкаський ТРЦ DEPO't сenter відвідала максимальна кількість красунь в українському вбранні з довгими косами. Адже всі прийшли встановлювати рекорд України та стати учасником сплетеної єдиної найдовшої дівочої коси. Дівочу косу, плели 6 майстрів перукарні «АРТ-Стиль», загальна довжина сплетеної коси, склала 11 метрів 88 см., зареєстрована Національним Рекордом як найдовша єдина коса України, сплетена з волосся дівчат у номінації «Людські досягнення». 

Головна ідея проекту полягає у підтримці українських традицій, їх популяризації та поширенню серед сучасної молоді. «Довга коса- дівоча краса» є символом жіночності та особливої привабливості української дівчини. 


Всього зареєструвалось 30 учасниць, віком від 5 років до 20 років. Загальна довжина волосся склала 19 м. 96 см. Дівчата - постійні відвідувачі ТРЦ DEPO’t center: учениці черкаських шкіл, вокальної студії «Браво», навчальних закладів міста. Володаркою найдовшого волосся стала Анастасія Приходько – довжина її коси сягнула 109 см. 


 

«Наш DEPO't сenter за неповний рік роботи став популярним місцем відвідування для шопінгу та відпочинку серед молодої родини, дітей, жіноцтва. Вони і є головними учасниками рекорду, а співавторами рекорду можна назвати наш ТРЦ та наші магазини, - розповіла співорганізатор рекорду, керуюча ТРЦ Олена Кононенко. - Підготовка тривала 2 місяці: ми шукали партнерів, вибирали майстрів, тренувалися у процесі плетіння, організовували медогляд учасників. Й отримали красивий результат – у чистий Четвер Деповці закріпили титул найдовшої сплетеної коси України за Черкасами». 


Рекорд зустріли гучними оплесками, усі учасниці отримали компліменти від магазинів «Barabulka», «Мама Купи», аптеки мережі «А+», «Срібний Вік», РЦ Fantasy Town, Наше Кафе, ТМ «Інебрія»; окремо відзначили наймолодшу учасницю, нею стала 5 річна Курська Каміла. 

Дипломи Організатора та партнерів рекорду отримали ТРЦ DEPO’t center, Школа перукарської справи та манікюру "Арт-стиль" та співзасновник ТРЦ "DEPO’t сenter", радник міського голови на громадських засадах з питань розвитку інноваційних проектів – Світлана Трофімова. Вона привітала усіх з наступаючими Великодніми святами та подякувала учасницям, батькам та усім присутнім, що долучилися, та закріпили статус рекорду з заплітання найдовшої єдиної дівочої коси України в м. Черкаси.  

Довідка: Бренд DEPO't Center ™ представлений мережею ТРЦ в регіонах України - в м. Чернівці, Миколаїв, Лубни, Черкаси і Кропивницький. Бренд DEPO't Center розвиває Група компаній "ФОКСТРОТ" та регіональні партнери. Девелопером бренду є компанія DEPOT Development Group. ТРЦ DEPO't Center в Україні об'єднані загальною концепцією розвитку торгово-розважальних центрів, а маркетингова стратегія спрямована на розвиток культури шопінгу і відпочинку для всієї родини, надання великого вибору різних товарів, послуг і реалізацію навчально-розважають проектів для дітей та молоді.

ГКФрозвиває бренди