«Фокстрот» & Олімпік: корпоративний футбол виходить на новий рівень!

21 листопада о 12-00 на стадіоні у м. Біла Церква відбудеться товариський матч між футбольним клубом «Фокстрот» та донецькою футбольною командою «Олімпік» (дублерський склад). 

Матч червоно-білих (а саме такою є форма ФК «Фокстрот») та «темно-синіх» за формою футболістів «Олімпік» проводиться за підтримки Української Премєр-ліги, партнером якої у 2017 році стала ТМ «Фокстрот». 

- Нам важливо вийти на поле з командою, яка грає у першій Лізі українського футбольного ешелону, - говорить організатор команди ФК «Фокстрот» Павло Виходцев. – Це нова якість нашого корпоративного футболу, ми готуємося, й поборемося за перемогу. 


Команда ФК «Фокстрот» створена з найсильніших столичних гравців корпоративного футболу в Групі компаній «Фокстрот». Матчі у зовнішніх футбольних лігах WSLeague, в V9ку та Бізнес-Лізі загартували цю команду та дають високі шанси на успішний для «фокстротівців» матч у Білій Церкві. 

– Основна цінність, яка нас об’єднала з футболістами УПЛ, – любов до футболу та бажання дарувати яскраві емоцій українським уболівальникам, – прокоментував прийдешній матч виконавчий директор ТМ «Фокстрот» В’ячеслав Поврознік. - Й не має значення – це велика спортивна арена в столиці, чи корпоративний матч у передмісті: чим більше футболу, тим більше задоволення усіх його учасників! «Фокстрот» має чудовий рівень корпоративного футболу: у жовтні ще одна команда ТМ «Фокстрот» - збірна регіональних команд - стала переможцем світового турніру «Samsung Galaxy Cup». Бажаю успіху колегам у грі з «Олімпік». 



Довідка: влітку 2017 році ТМ «Фокстрот» стала інноваційним партнером Суперкубку України з футболу-2017, який зібрав на матчі «Шахтар» – «Динамо» повний стадіон в Одесі. Восени 2017 року «Фокстрот» заявив про підтримку 2017-2018 році Української Прем’єр-Ліги з футболу та задав турніру стандарт футбольного свята з інноваціями та щирою комунікацію із вболівальниками 

У 2011–2012 рр. ТМ «Фокстрот» організувала партнерську програму з багаторазовим чемпіоном України ФК «Шахтар» до 75-річчя клубу під гаслом «Фокстрот вболіває – футбол перемагає» у рамках турнірів Кубку України та чемпіонату України з футболу. З 2005 року корпоративні команди «Фокстрот» щорічно успішно беруть участь у корпоративному турнірі з футзалу на кубок ГК «Фокстрот» в м. Києві. У 2016 році команда «Фокстрот-Захід» виграла кубок ГКФ.

ГКФрозвиває бренди