Коса – Depot’а краса

Черкаський ТРЦ Depo’t center увійшов до книги Рекордів України-2018 як організатор найдовшої колективної дівочої коси 


14 грудня у Києві у Холі чемпіонів НСК «Олімпійський» відбулася презентація книги "Національний реєстр рекордів України-2018". Понад 400 надзвичайних і неординарних досягнень, якими вражали протягом 2017 року своїх співвітчизників рекордсмени, були включені до видання. Серед них – й досягнення ТРЦ Depo’t center у Черкасах. 


13 квітня 2017 року ТРЦ Depo’t center організував рекорд України з найбільшої кількості дівчат в українському вбранні, волосся яких сплетене в єдину косу. Для встановлення рекорду дівочу косу плели 6 майстрів, 30 дівчат, а загальна довжина сплетеної коси склала 11 метрів 88 см. Цей рекорд увіковічили у книзі у розділі «Наймасовіші заходи». 


- Нашу команду надихнула на рекорд краса черкащанок, що з родинами приходять у ТРЦ Depo’t на сімейний шопінг, - говорить керуюча ТРЦ Depo’t Center Олена Кононенко. – А оскільки у нашій концепції не лише покупки, але й сімейні розваги – так й народилася ця акція із плетіння найдовшої в Україні коси. 


Поруч з категорією, де переміг черкаський ТРЦ, на сторінках Книги Рекордів можна побачити представників різних професій зі всіх куточків України у категоріях “Мистецтво”, “Космос”, “Діти”, “ЗМІ”, “Повітряні рекорди”, “Наука та технології” тощо. На презентації нового видання Книги рекордів України разом з рекордсменами взяли участь уславлені спортсмени, багаторазові чемпіони України та світу в силових видах спорту Василь Вірастюк та Сергій Конюшок, рекордсменка Національного Реєстру Рекордів стронгвуман Лідія Гунько.  


Не обійшлося і без встановлення нових рекордів, які вже увійдуть у наступну книгу рекордів України. Найсильніший спортсмен Білорусі Кирило Шимко, рекордсмен України, одним подихом задув 42 свічки. Рекорд продемонстрував могутність людського подиху «Людина з найбільшим об'ємом легенів» і увійде в розділ «Міжнародні досягнення». 


А українка Ольга Лящук встановила рекорд з найбільшої кількості підходів станової тяги з 90-кілограмовою Книгою рекордів з бетону. Вона зробила 17 підходів за хвилину. 



У фіналі заходу усі нагороджені пам’ятною книгою рекордсмени зробили святкове селфі і вже почали готуватись до нових рекордів, аби дивувати світ!  



Довідка: Бренд DEPO't Center ™ представлений мережею ТРЦ в регіонах України - в м. Чернівці, Миколаїв, Лубни, Черкаси і Кропивницький. Бренд DEPO't Center розвиває Група компаній "ФОКСТРОТ" та регіональні партнери. Девелопером бренду є компанія DEPOT Development Group. ТРЦ DEPO't Center в Україні об'єднані загальною концепцією розвитку торгово-розважальних центрів, а маркетингова стратегія спрямована на розвиток культури шопінгу і відпочинку для всієї родини, надання великого вибору різних товарів, послуг і реалізацію навчально-розважальних проектів для дітей та молоді.

ГКФрозвиває бренди