Футбольно-фокстротівське свято Миколая

19 грудня до вихованців Центру соціальної психологічної реабілітації дітей №1 у Києві завітали помічники Святого Миколая - гості з Української Прем’єр-Ліги та торговельної мережі «Фокстрот» як генерального партнера УПЛ. Завітали із солодощами, м’ячами Select для майбутніх футболістів та необхідною у побуті та навчанні технікою. 



70 дітей із неблагополучних родин та дітей-сиріт, позбавлених родинного затишку, зустріли гостей святковим міні-концертом. «Це була ініціатива самих дітей - вони вбралися у новорічні костюми, заспівали улюблених пісень, показали свої таланти й видно, що зробили це щиро, - відзначила директор Центру Юлія Фещенко.- А ще один свій талант діти покажуть вже навесні, адже футбольна команда Центру - серед призерів турнірів із футболу Деснянського району Києва. 

Виступаючи перед дітьми та педагогами, президент УПЛ Володимир Генінсон привітав усіх зі святом та поділився планами - організувати колективні відвідини дітьми закладу найцікавіших футбольних матчів за участі команд УПЛ. 


По завершенні урочистої частини малеча, за традицією цього святкового дня, отримала подарунки, які роздала кожному ростова лялька – лисичка з «Фокстроту». Вона викликала неабиякий інтерес у дітвори! 

- Зустріч була справді щирою, діти питали у нас – де ми працюємо, цікавилися, чим ми займаємося на роботі, чи є власні діти, - розповіла прес-секретар Групи компаній «Фокстрот» Алевтина Белецька. - Дякую партнеру - Українській Прем’єр-Лізі за цю чудову можливість порадувати дітвору та порадуватися їх щирості. Ділюся цими добрими емоціями ще з одним партнером - компанією «Whirlpool Corporation», які допомогли у формуванні подарункового фонду. 


- Головне — це бачити переповненні від радості дитячі очі, - сказала помічникам Святого Миколая директор Центру Юлія Фещенко й подякувала гостям за увагу та подарунки.

ГКФрозвиває бренди