Запрацював новий «Фокстрот» в ТРЦ ГородОК

Столичний магазин розпочав триденне свято відкриття та презентував новий стиль 




22 грудня урочисто відкрився новий магазин «Фокстрот» в столичному ТЦ «ГородОК» (Київ, вул. Степана Бандери, 23) загальною площею у 1443 кв.м. та торговою - у 1340 кв.м. 


Перші покупці отримали не лише свої покупки та подарунки, взявши участь у святкових акціях, але й оцінили новий формат «Фокстротів», презентований в ТЦ «ГородОК». У компанії планують, що в такому форматі вже у 2018 році запрацює значна частина магазинів мережі «Фокстрот». 


За концептуальною задумкою, торговий простір нового магазину має бути максимально зрозумілий покупцю. Торгові полки в центрі залу оформлені таким чином, що над кожним товаром знаходяться текстові підказки щодо головних характеристик товару, з яких покупець може самостійно отримати інформацію щодо особливостей асортименту. Є сектори з найбільш запитуваними товарами (техніка для догляду за тілом), геймерський сектор (з товарами для широкої аудиторії, а не лише для геймерів). Освітлення організовано так, аби максимально спрямувати промені світильників на сектори із товаром. Торговий простір оформлений у дизайні, в якому мінімум пластику, а більше натуральних матеріалів. Емоційності процесу покупки надають не лише усміхнені консультанти, а й емоційне оформлення на стінах залу - «Відпочивай легко, невимушено», «Чітко дивись, невимушено», «миттєво рушай, драйвово», «смачно готуй, шедеврально» тощо. 


– Цей формат – теплий і стильний одночасно, більш зрозумілий кожному, а значить має перспективи полюбитися покупцям, - говорить виконавчий директор мережі «Фокстрот» Вячеслав Поврознік. 

Само свято відкриття організатори влаштували у тематиці «Літо» з тропічними фруктами поміж технікою, відповідними тематичними конкурсами та розвагами. Протягом свята на покупців чекатимуть кулінарні майстер-класи та «Квест у кубі» із можливістю виграти головний приз IPhone Х та подарунки до покупок від 2000 грн. (дрон, мультиварки, смартфони та мікрохвильовки). Свято відкриття «Фокстроту» у ТРЦ «ГородОК» триватиме з 22 грудня по 25 грудня. 

Умови акції – на сайті foxtrot.ua.

ГКФрозвиває бренди