Святкові зірки у ТРЦ DEPO't center м. Лубни

Свято Василя та Меланки 13-14 січня у м. Лубни організували ТРЦ DEPO't center, розважальний центр Fantasy TOWN та благодійний фонд "Історія Майбутнього". 

Святкували Меланки-Василя у ТРЦ DEPO't center і як завжди креативили - робили святкові зірки.  


У ці святкові дні щедрувальники засівали й щедрували так завзято, а малеча витанцьовувала так натхненно, щоб і в усім щастя і здоров'я було на цілий рік!  

-Щоб ніхто не нудьгував були традиційні ігри, криві танці, народні забави, для гурманів - смаколики: пироги, варенички, ковбаска, кутя, - розповіла Тетяна Комаренко, керуюча ТРЦ «DEPO`t center» м. Лубни. 


Також на святі малювали малечі малюнки аква-гримом, проводили майстер-класи, лунали музичні вітання від талановитих лубенців. А ще презентували нову збірку лубенської поетеси і журналіста. Аніматори улаштували справжній ляльковий театр з глядачами у головній ролі, водили хороводи. Щоб цей день запам’ятався надовго, усі охочі мали змогу сфотографуватись біля фотозони і закарбувати приємні спогади у своїй пам’яті.  


Нагадаємо, що в Україні за тиждень після коляди, напередодні Нового Року (за старим стилем), - Щедрий Вечір. Це - залишок стародавнього, імовірно, дохристиянського звичаю. За християнським календарем - це день преподобної Меланії. В народній традиції обидва свята об'єднались, і тепер маємо Щедрий Вечір, або свято Меланки.

ГКФрозвиває бренди