«Фокстрот» і «Парад надій» запрошують на паркет

У Києві 24-25 лютого за підтримки ГК «Фокстрот» стартують масштабні змагання зі спортивних танців, які щорічно збирають тисячі танцювальних пар і глядачів 

В останні вихідні зими Асоціація спортивного танцю України та «Школа танців Федорчук» запрошують до Києва українських і іноземних спортсменів з бально-спортивних танців: в столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться XXIX традиційний міжнародний фестиваль зі спортивних танців в Україні «Парад надій» - 2018 . Група компаній «Фокстрот» та її керівники - Геннадій Виходцев і Валерій Маковецький вже 16 років підтримують «Парад надій», що безумовно сприяє розвитку спортивного танцю в Україні.


«Я дуже вдячна партнерам за підтримку, за те, що ми створили кубок «Фокстроту» і підтримуємо цю традицію вже протягом 16 років! У світі більше немає змагань на краще виконання фокстроту, - каже Валентина Федорчук, засновниця міжнародних змагань «Парад надій», голова колегії суддів Асоціації та спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України. - Тільки у нас є традиція старт-призу, коли ще на церемонії відкриття кожен спортсмен отримує подяку від організаторів за віру в себе. Саме таким теплим ставленням до учасників «Парад надій» відрізняється від інших вітчизняних турнірів, і з таким капіталом готуємося до XXX ювілейного фестивалю в 2019 році. 

Оцінювати майстерність танцюристів в різних вікових категоріях латиноамериканської та європейської програм на фестивалі будуть авторитетні судді не тільки з України, а й з Америки, Італії, Англії та інших країн. Судді світового рівня дають впевненість танцюристам на паркеті в справедливому оцінюванні їхньої майстерності. Своєрідним майстер-класом для учасників фестивалю, родзинкою першого танцювального дня, 24 лютого стане показовий виступ від призерів міжнародних змагань за європейською програмою - Марко Ілліча і Юлії Садовської. 


Всі учасники змагань будуть боротися майже за 300 медалей. Близько 1000 спортсменів легендарного свята танцю отримають старт-приз в знак підтримки від «сокового» партнера «Sandora». Подяка від ТМ «Гулівер-Україна» чекатиме талановитих спортсменів категорії «Бейбі», свої стильні подарунки надасть мережа магазинів «Секунда», яка привітає найсильніших учасників в категоріях «Молодь» і «Дорослі». 

«29 років всупереч всім обставинам «Парад надій» проходив і віримо - буде проходити! Сьогодні це вже не просто змагання - це фестиваль добрих емоцій, джерело радості для всіх, хто любить танці!», - впевнена Валентина Федорчук. 

Інформаційну підтримку у висвітленні події фестивалю спортивних танців нададуть медіа-партнери «Параду надій» - портал «Обозреватель», всеукраїнська газета «Дзеркало тижня - Україна.ZN.ua», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна» і всеукраїнська газета «День».

ГКФрозвиває бренди