Полетіли, КНТЕУ!

«Фокстрот» привітав партнерський профільний вищий навчальний заклад із Днем університету та підтримав студентів технічними засобами для зйомки відеороліку про свято з квадрокоптера

26 травня в Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся День університету. Біля 250 випускників вишу зустрілися на локаціях свого факультету, а на День відкритих дверей та екскурсію завітали більше 200 майбутніх вступників-майбутніх абітурієнтів КНТЕУ. Привітання з головної сцени, квести по територіх закладу, фотозони, зустрічі та майстер-класи, тренінги, вікторини, неймовірний творчий концертний марафон, – різноманітна програма заходу надихала учасників цілий день. 

- Вкотре День університету об’єднав усіх: студентів, випускників, викладачів, друзів університету та партнерів, нас об’єднала любов до КНТЕУ та пошана до людей, які його розвивають, - зауважила прес-секретар Групи компаній «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька, отримуючи Подяку за партнерство від ректора Київського національного торговельно-економічного університету Анатолія Мазаракі. 


- Ми працюємо для наших студентів: впроваджуємо нові освітні програми, англомовне навчання, сьогодні відкрили коворкінг та сприяємо усебічному розвитку студентства КНТЕУ, виховуючи нову еліту України", - зазначив ректор КНТЕУ А. Мазаракі, випускник 1972 року, доктор економічних наук, професор, академік Національної Академії педагогічних наук, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки, заслужений діяч України, почесний доктор і професор університетів Угорщини, Польщі, Японії, Білорусії, Молдови.
 
Перебіг свята знайде відображення у відеороліку про День КНТЕУ, а відзняти все з повітря допомогла відеотехніка з квадракоптера. Допомогу в організації зйомок надали співробітники бренду «Фокстрот» в рамках плідного партнерства з КНТЕУ, що триває з 2014 року. Довідка: У 2014 р. ГК «Фокстрот» підписала Договір про співпрацю з Київським національним торговельно-економічним університетом. Фахівці бізнесу відвідують відкриті лекції в КНТЕУ, консультують викладачів як роботодавці, очолюють профільні екзаменаційні комісії. Наприкінці 2014 року спільними зусиллями фахівців «Фокстроту» та наукових співробітників КНТЕУ розроблено інноваційний в ритейлі методичний посібник «Маркування електропобутових товарів і телерадіотоварів: керівництво для співробітників роздрібної торгівлі». 


У 2014 році Група компаній «Фокстрот» ініціювала створення першого професійного стандарту для «Продавця-консультанта непродовольчих товарів» на базі компетенцій продавців-консультантів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Власним практичним досвідом «Паспорт професії продавця консультанта непродовольчих товарів» підсилили фахівці 12 торговельних мереж України, очільники з профільних асоціацій рітейлерів, незалежні HR-експерти, фахівці Департаменту профтехосвіти МОН України та Федерації роботодавців України. 

Оригінал професійного стандарту продавця-консультанта непродовольчих товарів розміщено в загальнонаціональному Репозитарії професійних кваліфікацій Федерації роботодавців України (ФРУ) – https://www.profstandart.org.ua/standarts. 

Публічна презентація «Паспорта професії: професійний стандарт для продавця-консультанта непродовольчих товарів» відбулася 26 липня 2015.

ГКФрозвиває бренди