«Фокстрот» святкував День захисту дітей у Запоріжжі та Миколаєві

до Міжнародного Дня захисту прав дітей бренд підтримав заходи у двох містах України спільно із соціальними партнерами зі Служби порятунку 101 

2 червня у Запоріжжі лисичка Фокс провела урок безпеки для малюків, під час якого діти переглянули навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» та пограли у вікторини. У рамках широкомасштабного заходу «Фестиваль сім`ї» рятувальники провели Всеукраїнську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Гості Містечка рятувальників отримали не лише пам’ятні подарунки та гарний настрій, а й знання, практичні навички, які допоможуть убезпечити себе та близьких від різноманітних надзвичайних подій.  


У ході свята, рятувальники також провели конкурс малюнків на асфальті за мотивами мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», а маленькі переможці отримали пам’ятні подарунки від соціального проекту «Школа безпеки» Групи компаній «Фокстрот».


Цього ж дня, 2 червня, героїня мультсеріалу встигла дістатися до Миколаєва, де відбулося аварійно-рятувальне, інформаційно-розважальне шоу для дітей та дорослих «Зробимо життя безпечним!». До заздалегідь визначеного місця проведення, прибула спеціальна та пожежно-рятувальна техніка. В рамках заходу, відбулася урочиста церемонія нагородження активних дітей, які протягом року співпрацювали із Службою порятунку в питаннях профілактики та пропагування професії пожежний-рятувальник. 


Ведучі свята разом із лисичкою Фокс розпочали ігрову програму, де діти відповідали на запитання про правила безпеки та отримували сувеніри. Школярі змагалися у конкурсах, вікторинах, фотографувались у фотозонах, й навіть спробували самостійно загасити пожежу. Феєрично яскравим завершенням заходу став феєрверк із золотої мішури та морозиво для дітлахів. Сотні дітей, щасливих та сповнених яскравими емоціями, стрибали, танцювали, співали та ділились гарним настроєм.


Цього тижня свої пригоди лисичка Фокс продовжить на західній Україні та у Польщі. Показ навчального мультфільму «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа» відбудеться у Львові в «Школі вільних та небайдужих». В Польщі мультфільм дивитимуться в українській громаді та в одній з Краківських шкіл. 


Довідка: З 2003 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері, а з 2008 року ГКФ під девізом «Комфортно там, де безпечно!» реалізує соціальний проект «Школа безпеки». За сприяння фахівців ДСНС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу». У інтернеті мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» переглянули близько півмільйона глядачів. За мотивами найпопулярнішої за кількістю переглядів четвертої серії мультфільму «Пожежа» https://www.youtube.com/watch?v=bRezik8LHtA була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!». Спільно з фахівцями Державної служби із надзвичайних ситуацій України бренд «Фокстрот» проводить «Уроки безпеки» для молодших школярів. Більше 30 тисяч дисків з мультфільмом та повчальних листівок було передано в школи та дитячі садки країни для навчання дітей правилам безпеки. У березні2013 р. проект «Школа безпеки» було названо найбільш упізнаваним серед споживачів в ритейлі (за результатами опитування InMind), а у квітні 2013 р. він став переможцем 7-го Національного фестивалю соціальної реклами у своїй номінації. Детальніше про соціальний проект «Школа безпеки» - /csr/safety-school.html

ГКФрозвиває бренди