Літні «Уроки безпеки» від «Фокстрот» з успіхом пройшли в Миколаєві

У Миколаєві пройшли літні традиційні «Дні безпеки» в дитячих оздоровчих таборах, а за останній рік партнерства ГК «ФОКСТРОТ» з рятувальниками Миколаївської області близько 3000 дітей у понад 50 навчально-виховних та оздоровчих закладах змогли переглянути мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу»


20 серпня у дитячому оздоровчому таборі «Дельфін» м. Миколаєва відбувся Урок безпеки в рамках соціального проекту «Школа безпеки» Групи компаній «ФОКСТРОТ» за підтримки ГУ ДСНС в Миколаївській області.   




Лисичка Фокс демонструвала дітлахам мультик «Фокс і Трот поспішають на допомогу», а також провела вікторину на найкраще знання правил поводження при виникненні пожежі. Діти активно відповідали на загадки, розігрували ситуацію, де вони стали заручниками пожежі і мали зателефонувати у службу порятунку. Учасники отримали від лисички подарунки - розклади уроків, листівки «При пожежі дій правильно!», фрізбі, брендовані персонажами мультфільму тощо. 


А найкреативніші діти отримали футболки за складання власних віршів на тему «Обережно -пожежа».


У кінці свята на усіх чекали жовто-блакитні кульки та змога зробити пам’ятні фотографії з рятувальниками та Лисичкою Фокс героїнею мультсеріалу ГК «Фокстрот».  


Діти були у захваті від спілкування зі справжніми пожежними, а деякі після зустрічі вже задумалися над професією рятувальника.



Довідка: З 2003 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері. У 2008 року в ГКФ розпочинається соціальний проект «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно!». У 2012 році за сприяння фахівців ДСНС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» (4 серії, виробник – студія «Арт-Відео»). За цей час в інтернеті мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» переглянули близько 700 000 глядачів. За мотивами найпопулярнішої за кількістю переглядів четвертої серії мультфільму «Пожежа» https://www.youtube.com/watch?v=bRezik8LHtA була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!» та Розклади уроків. Восени 2018 року готується презентація серії «Пожежа» англійською та польською мовами по всій Україні за підтримки ДСНС України.

ГКФрозвиває бренди