Будь здоровий, Сашко! Благодійна інкасація у київських «Фокстротах»

Наприкінці літа відбулась благодійна інкасація у 7 «Фокстротах» м. Києва.  

Фокстрот разом з Благодійним фондом «Сподіваюся і вірю» провели чергову інкасацію коштів із боксів на касах магазинів. Інкасація пройшла у 7 магазинах «Фокстрот», де розташовані благодійні бокси (бул. Чоколівський, 19; пр-т 40річчя Жовтня, 68А; пр-т Московський, 21; пр-т Перемоги, 87; вул. Б. Кільцева, 110; вул. Вербицького, 18; вул. Чернобильска, 16/80). 

Представники фонду вилучили зі скриньок коштів на загальну суму у 12 974 грн.

Мережа «Фокстрот» з 2014 року співпрацює з БФ «Сподіваюся і вірю», уклавши Договір про партнерство та звітуючи перед своїми покупцями – як витрачені кошти зі скриньок.  


Цього разу зібрані кошти від покупців «Фокстрот» направлено на лікування Сашку Шевчуку з Івано-Франківська. Сашкові немає ще й чотирьох років, і буквально з першого вдиху його життя отруює рідкісне і небезпечне захворювання крові. Діагноз – вроджена гемолітична анемія. При цій хворобі у дитини періодично виникають гемолітичні кризи – приступки, при яких Саша виснажує від слабкості, тошноти і запалення. Для поліпшення стану хлопчика потрібно кожні 4 тижні вливати донорську кров, інакше все може закінчитися фатально. Тому кожні 4-5 тижнів дитина госпіталізується в відділ онкогематології для проведення замісної терапії. 


Сім'я Шевчуків живе від госпіталізації до госпіталізації Саші. Батьки намагаються самостійно справлятися з лікуванням сина. Але від постійних переливань крові у всіх органах і кістках дитини накопичується багато заліза. Вивести з організму виділення заліза можна тільки за допомогою таблеток "Ексиджад", вартість яких 17 568 грн за 1 упаковку. 1 упаковки вистачає на 2 місяці.

          

Ми безмежно вдячні небайдужим покупцям, за допомогою яких маємо змогу допомагати хворим діткам. Україна демонструє позитивну динаміку в дослідженні Світового індексу благодійності. 

Благодійність в Україні – це не тимчасове явище і не данина моді, а доказ зрілості суспільства і бізнесу.

ГКФрозвиває бренди