Do you speak English?

фахівці ГК «Фокстрот та ДСНС провели в Києві відкритий урок з безпеки життєдіяльності англійською мовою 

19 жовтня в рамках власного соціального проекту «Школа безпеки» представники ГК «Фокстрот» та співробітники Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям (відповідно до Меморандуму про співпрацю між ДСНС та ГК «Фокстрот») провели Урок безпеки. 


Гості завітали до НВК «Ерудит» м. Києва, щоб ознайомити учнів 7 класу з основами діяльності Державної служби України з надзвичайної ситуації та повторити найважливіші правила безпеки. Особливу увагу звернули на алгоритм дій при пожежі, виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів, а також правила пожежної безпеки у побуті.  


Крім того, на уроці вперше продемонстрували навчальний мультиплікаційний ролик «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа» англійською мовою. Діти уважно дивились мультик про причини виникнення пожеж та запам’ятовували, як діяти при їх виникненні. Після перегляду, учні виконували відповідні завдання з дотримання вимог безпеки англійською мовою, а також грали в гру «Крокодил», де показували слова з мультфільму. За свою активність кожен отримав у якості подарунка від ГК «Фокстрот» розклад уроків за мотивами мультфільма, а найактивніші учні — сувенірну продукцію. 


Відкритий урок закінчився щирими емоціями учасників зустрічі – рятувальників, учнів та вчителів НВК «Ерудит» та їх соціальних партнерів. 


Довідка: З 2003 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері. У 2008 року в ГКФ розпочинається соціальний проект «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно!». За сприяння фахівців ДСНС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» (4 серії, виробник – студія «Арт-Відео»). За цей час в інтернеті мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» переглянули близько 700 000 глядачів. За мотивами найпопулярнішої за кількістю переглядів четвертої серії мультфільму «Пожежа»  була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!» та Розклади уроків. Восени 2018 року готується презентація серії «Пожежа» англійською та польською мовами на Національному Уроці безпеки у рамках Меморандуму, підписаного між ДСНС України та ГК Фокстрот про співпрацю у профілактичній діяльності та популяризації правил безпеки

ГКФрозвиває бренди