До 2 грудня: «Фокстрот» продовжив шопінг-календар Чорної п’ятниці

Фокстрот, як провідний оператор українського ринку і член-учасник найбільшої європейської закупівельної групи електроніки та побутової техніки Euronics International буде активно торгувати в останній тиждень листопада. Чорну п'ятницю продовжено в мережі магазинів ТМ Фокстрот на всій території України (крім АР Крим і тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської областей) та в інтернет-магазині WWW.FOXTROT.COM.UA до неділі, 2 грудня. 

Фокстрот вперше провів Чорну п'ятницю 4 роки тому, – коментує акцію в.о. директор з маркетингу мережі Фокстрот Руслан Клименко. – За цей час наші покупці стали більш підприємливими і все частіше здійснюють свої покупки в онлайн режимі. Для клієнтів це можливість придбати подарунки до новорічних свят за цінами, що зберігають сімейний бюджет для подорожей і насиченого дозвілля. Таким чином, розпочавши з «Репетиції Чорної п'ятниці» 2 листопада, через успішну кульмінацію Чорної п’ятниці 23-26 листопада, Фокстрот завершує місяць розпродажу 2 грудня заключним фінальним акордом. 

В компанії нагадали, що в період дії акції в інтернет-магазині покупці мають право отримати знижку до -70% на акційні товари при замовленні через сайт www.foxtrot.com.ua. Знижки не поширюються на товари, придбані за кредитними програмами банків-партнерів і з використанням програми «Оплата частинами», що пропонує «Приватбанк». Кількість акційних товарів обмежена. У разі, якщо товар одночасно бере участь в іншій акції або рекламній пропозиції, або на нього встановлена окрема знижка в інтернет-магазині www.foxtrot.com.ua, то такі знижки не підсумовуються, і покупець повинен вибрати, за умовами якої саме акції він хоче придбати цей товар. Товар, що бере участь в цій акції, не можна придбати з використанням бонусів та акційних бонусів з карткою «Фокс Клуб». 


Обмін і розірвання договору купівлі-продажу якісного товару протягом 14 днів проводиться за ціною, вказаною в фіскальному чеку. 

Визначитися з тим, які товари вигідно купити в мережі Фокстрот на цьому тижні і дізнатися детальні умови акції найзручніше на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-300-353 (дзвінки в межах України зі стаціонарних телефонів безкоштовні). 

Довідка: мережа побутової техніки і електроніки Фокстрот налічує 161 магазин в 90 обласних і районних центрах України, загальна торгова площа об'єктів становить 153 тис кв. м. Мультиканальний ритейлер Фокстрот є абсолютним лідером в категорії магазинів побутової техніки за рівнем впізнаваності бренду, відвідування і покупок (81,2% за даними TNS Ukraine, MMI 2018/1. ЦА: Все 20-55 дох.ср. +). За даними similarweb.com інтернет-магазин foxtrot.ua відвідують щомісяця близько 5 млн користувачів інтернету. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» станом на жовтень 2018 року досягла 8 млн користувачів. 

Група компаній ФОКСТРОТ розвиває бренди Фокстрот. Техніка для дому, «Техношара» (ритейл побутової та електронної техніки) і «Секунда» (часовий ритейл), а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю в ГК ФОКСТРОТ). Керують Групою компаній ФОКСТРОТ Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.

ГКФрозвиває бренди