Еко-математика ГК Фокстрот в 2018 році

корпоративні волонтери підбили підсумки програми «Зелений офіс»-2018. Лише зібраної за рік макулатури в центральному офісі вистачить, аби зберегти від вирубки 120 дерев 

Наприкінці 2018 рік у центральному офісі Групи компаній Фокстрот підбили підсумки діяльності екологічних волонтерів корпоративного проекту «Зелений офіс». За рік співробітники офісу організували 4 «Зелені акції» зі збору макулатури, пластикових кришечок та батарейок. 

Зелена математика показала, що за минулий рік співробітники офісу ГКФ зібрали та здали на переробку майже 5 тонн відпрацьованого офісного паперу, 10 мішків пластикових кришечок та понад 70 кг батарейок. Оскільки проект має ознаки благодійного, кожна акція була присвячена комусь, хто потребував допомоги. 


Так березнева «зелена» акція 2018 року допомогла в лікуванні співробітника мережі “Фокстрот” з м. Львів Ігоря Конюха. 

У червні 2018 року під час «зеленої акції» еко-активісти передали на переробку 1800 кг макулатури. Виручені кошти вручили Олександру Горбенку, ветерану АТО, який з 2017 року є підшефним волонтерів ГК Фокстрот.  


У вересні 2018 року відбулася 32-а «зелена» акція у центральному офісі ГКФ із результатом 1520 кг макулатури. До «Зеленого офісу» УК звернулась молодь, яка організувала благодійний бал "У ритмі серця" в столичному КМДА на підтримку вихованців Олешківського будинку-інтернату в Херсонській області. Волонтери ГКФ на бал не пішли, натомість з’ясували потреби інтернату та переслали гігієнічні засоби для догляду за неповносправними мешканцями інтернату (120 вихованців з важкими формами інвалідності з усіх областей України, половина з них за статусом є сиротами, бо їх батькам відмовлено в праві опіки).  

Зимова «Зелена» акція відбулася 11 грудня у переддень Дня Святого Миколая. У Міжнародний день гір вдалось зібрати 525 кг макулатури. Виручені кошти вже у 2019 році відправляться також на благодійність, щойно волонтери визначаться, кому потрібна допомога. 


Одним із вагомих чинників популярності «Зеленого офісу» в Групі компаній Фокстрот є підтримка ініціативи керівництвом компанії. 

- На 10-му році існування «Зеленого офісу» активність учасників соціального проекту не знижується, а зелені ініціативи набирають популярності, - говорить генеральний директор Групи компаній Фокстрот Геннадій Виходцев. – Нагороди таким ініціативам важко придумати, хоча у компанії існує система підтримки активістів. Тут важливі цінності, які співробітники з нами поділяють: відповідальність, раціональність, доброта. Це не лише моральні якості працівників, але й показник соціальної активності бізнесу, який живе по «зеленим» правилам вже 10 років. Бути «еко» сьогодні в тренді. Заслуга моїх колег, що ми в цьому тренді. Дякую співробітникам - екологічним активістам ГКФ. 

Довідка: Група компаній ФОКСТРОТ розвиває бренди Фокстрот. Техніка для дому, «Техношара» (рітейл побутової та електронної техніки) і «Секунда» (часовий рітейл), а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю). Керують Групою компаній ФОКСТРОТ Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев

ГК «ФОКСТРОТ» є підписантом Глобального Договору ООН і учасником ініційованої OOН програми «Go Green», що закликає об'єднувати зусилля всіх секторів суспільства для трансформації України в державу з високим рівнем екологічної свідомості. Корпоративна програма «Зелений офіс» працює в ГКФ з 2009 року, сотні волонтерів реалізують цю еколого-благодійну програму. Слідуючи обраному курсу та місії компанії, застосовуючи кращі сучасні технології, розумно використовуючи матеріальні ресурси, орієнтуючись на результат і персональну відповідальність, співробітники ГК «ФОКСТРОТ» системно впроваджують програму «Зелений офіс».  

За 10 років в ГК Фокстрот проведено 34 зелені акції, на утилізацію передано більше 80 тонн макулатури, 50 мішків пластикових кришечок та біля 100 кг батарейок. ГК «Фокстрот» є соціальним партнером Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка в реалізації студентами власної студентської програми «Зелений інститут журналістики».

ГКФрозвиває бренди