Розміщення банерної та відео реклами в мережі Інтернет

6 вересень 2018

Результати

01 жовтня 2018

Рішенням Тендерного Комітету ГК «Фокстрот» переможцем процедури закупівлі ''Розміщення банерної реклами в мережі Інтернет'' визнано компанію: ТОВ "МАЙНДШЕР".

Коригування

11 вересня 2018

Термін подачі пропозицій на тендер продовжено до 19.09.2018 р включно.

Опис закупівлі

Група компаній «ФОКСТРОТ» запрошує учасників взяти участь у процедурі закупівлі за предметом: Розміщення банерної та відео реклами в мережі Інтернет

Вимоги до учасників, умови проведення процедури закупівлі, вимоги до оформлення пропозицій учасниками, критерії та методика оцінки та інша інформація про закупівлю зазначені у Документації процедури закупівлі у вкладенні. 

Термін подачі пропозиції до 14 вересня 2018 року включно.

Документи подаються в друкованому та електронному вигляді. 

Оригінал пропозиції в запечатаному паперовому конверті формату С4 надається учасником особисто або кур’єрською службою на адресу: м. Київ, вул. Дорогожицька, 1, галерея 1, кімната 1.

Електронна версія оригіналу пропозиції подається на адресу: tender-470@foxtrot.kiev.ua із зазначенням в темі листа повної назви предмету закупівлі. 

Додаток 1 необхідно надсилати у форматі Excel. Будь-які питання стосовно процедури закупівлі прохання надсилати на адресу: tender-GKF@foxtrot.kiev.ua

ГКФрозвиває бренди