Покупці і «Фокстрот» допомагають сім'ям переселенців

Перераховано IV-й транш на допомогу сім'ям вимушених переселенців зі східних областей України
в рамках благодійного проекту «Ми разом», що стартував у 2014 році у «Фокстроті»

​10 серпня торговельна мережа «Фокстрот» здійснила передачу фінансової допомоги в розмірі 13 490 гривень благодійному фонду «СОС Дитячі Містечка». На цю суму планується забезпечити дітей із сімей-переселенців дитячим харчуванням, в якому на сьогодні існує гостра необхідність.
- На превеликий жаль, кількість дітей та сімей, змушених покинути свої рідні домівки, збільшується щодня, - каже національний директор МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Андрій Чуприков. - Проте варто зазначити, що кількість людей, які прагнуть допомогти ближнім, також неухильно зростає. І проект «Ми разом», організований компанією «Фокстрот», є яскравим підтвердженням цього. За цей час «СОС Дитячі Містечка» забезпечили медичними засобами та дитячим харчуванням понад 100 дітей. Хочемо від усього серця подякувати за небайдужість, доброту і щедрість нашого партнера «Фокстрот» та його покупців.

Благодійний проект мережі «Фокстрот» «Ми разом» дозволяє всім бажаючим долучитися до доброї справи. Ексклюзивні сувенірні листівки, магніти та блокноти, спеціально розроблені для цього проекту digital-видавництвом «Glowberry», розміщені в прикасовій зоні магазинів мережі «Фокстрот», і їх можна придбати за 5, 7 і 10 гривень відповідно.
- Усі кошти, виручені з продажу сувенірів, передаються в благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка», - розповіла Наталія Средня, маркетинг-директор торговельної мережі «Фокстрот». - Щоразу допомога компанії і клієнтів є відчутною для дітей та їх батьків, і дозволяє нашим землякам, які перебувають у важкій життєвій ситуації, отримати підтримку і відчути турботу співвітчизників, адже девіз проекту - «У нас спільне коріння. Ми разом».
На сьогоднішній день БФ «СОС Дитячі Містечка» допомагає 303 дітям у статусі переселенців (172 сім'ї) в Київській області та 155 дітям (96 сімей) в Луганській області у м. Старобільськ. Всього 458 дітей є бенефіціарами цього фонду.
Попередній (червневий) транш «Фокстроту» і його покупців у розмірі 15 608 грн. дозволив закупити для підшефних медикаменти, засоби гігієни та харчування (молочна суміш, сік, фруктове пюре). Допомога розподілялася між сім'ями учасників проекту згідно з їх індивідуальними потребами. Так, за призначенням лікаря 14 сімей отримали медикаменти, які були не в змозі придбати самостійно. І більше 20 сімей, що виховують малят, отримали дитяче харчування та засоби гігієни. Докладний фінансовий звіт про III транш можна знайти за посиланням: https://sos-ukraine.org/sites/default/files/foxtrot_june1.pdf. Фінансовий звіт про IV транш готується до публікації.
Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 1 квартал 2015 року). У 2008 році ГК «ФОКСТРОТ» стала першим вітчизняним переможцем Національного конкурсу «Благодійник року» з проектом «Велике серце маленького життя», спрямованим на соціалізацію дітей-сиріт - випускників вітчизняних інтернатів. Діти та їхні проблеми завжди у фокусі соціальних ініціатив «Фокстрот»: з 2002 року реалізується соціальний проект «Школа безпеки», навчаючи школярів правилам безпечної поведінки в побуті. У 2013 році стартував проект «ЕКОклас», який спрямований на підвищення екологічної культури учнівської молоді.
Digital-видавництво Glowberry - українське видавництво, що випускає книги, які дивують! Почавши з видання друкованих книг в 2009 році, компанія зараз також видає інтерактивні додатки, які стають популярними по всьому світу. www.glowberrybooks.com
МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка»  - недержавна, неприбуткова, нерелігійна організація. Працює в 133 країнах в дусі Конвенції про Права Дитини ООН, за 10 років роботи в Україні допомога була надана більш ніж 6000 дітей. https://sos-ukraine.org/uk/.

ГКФрозвиває бренди