Фестиваль сім’ї у Запоріжжі разом із «Фокстрот»

У Запоріжжі за підтримки ГК «Фокстрот» у рамках фестивалю сім`ї «Щаслива родина – міцна країна» відбулася Всеукраїнська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти», організована ГУ ДСНС в Запорізькій області та Група компаній «Фокстрот» у рамках соціального проекту «Школа безпеки» під гаслом «Комфортно там, де безпечно». Під час святкування місцеві рятувальники оголосили переможців фестивалю малюнків за мотивами мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу». Конкурс проходив протягом квітня-травня поточного року, у ньому взяли участь понад 500 дітей. Малеча проявила всю фантазію та втілила на папері свої ідеї щодо продовження мультиплікаційної історії про сміливу лисичку та її робота-товариша. Компетентне журі визначили 19 найкращих робіт, а переможці отримали пам’ятні подарунки від соціального партнера у містечку рятувальників у Дубовому гаю під час фестивалю сім’ї. На гостей свята чекало безліч цікавинок - діти разом з батьками взяли участь у рятувальному квесті, відвідали виставку пожежно-рятувальної техніки, а родини вогнеборців змагалися за першість у спортивному змаганні «Тато, мама і Я - рятувальників сім'я». 


Усі учасники свята змогли насолодитися майстерними виступами Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». 


Команда ДЮП «Лицарі вогню» ЗОШ №15 також порадувала глядачів своїм запальним виступом. Фахівці ДСНС Запорізької області провели конкурс малюнків на асфальті «Рятувальник очима дітей» та «Чорнобиль не має минулого часу» - до 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи, під час якого усі учасник змогли зобразити свої уявлення із зазначених тем. 


Крім того, кожен, хто завітав до Містечка рятувальників, отримав не лише пам’ятні подарунки та гарний настрій, а й знання та практичні навички, які допоможуть убезпечити себе та близьких від різноманітних надзвичайних подій. Так, лисичка Фокс провела уроки безпеки для малюків, під час яких діти переглянули профілактичні мультфільми «Фокс і Трот поспішають на допомогу». Мульсеріал від бренду «Фоктрот», покликаний навчити дітей діям у разі різноманітних надзвичайних подій та запобігати їх виникненню. 




Довідка: З 2003 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері, а з 2008 року ГКФ під девізом «Комфортно там, де безпечно!» реалізує соціальний проект «Школа безпеки. Серед спільних заходів із Національною поліцією України – конкурси дитячого малюнка «Мій друг – безпечний рух», змагання шкільних команд юних інспекторів руху (ЮІР) – від регіональних конкурсів до всеукраїнського фіналу у УДЦ «Молода гвардія». За сприяння фахівців ГСЧС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу». Сукупний переглід мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу» на офіційній сторінці ГКФ на Youtube та сторінках стейкхолдерів у 2016 році - 170 959 переглядів. 

За мотивами найпопулярнішої (за кількістю переглядів) серії мультфільму «Пожежа» – була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!». З 2012 року спільно із фахівцями Державної служби із надзвичайних ситуацій України бренд «Фокстрот» проводить «Уроки безпеки» для молодших школярів. Більше 20 тисяч дисків з мультфільмом та повчальних листівок було передано в школи та дитячі садки країни для навчання дітей правилам безпеки під час таких уроків. У березні 2013р. проект «Школа безпеки» було названо найбільш упізнаваним серед споживачів в ритейлі (за результатами опитування InMind), а у квітні 2013 р. став переможцем 7-го Національного фестивалю соціальної реклами у своїй номінації. 

https://www.youtube.com/watch?v=bRezik8LHtA

ГКФрозвиває бренди