Наші бренди номіновані на премію Retail & Development Awards

Серед 37 торгових центрів України, номінованих на премію Retail & Development Awards Асоціацією рітейлерів України - торгово-розважальні центри DEPO't Center (Чернівці) та DEPO't Center (Черкаси). 



DEPO't Center Чернівці та DEPO't Center Черкаси представлені в номінації "Кращий малий ТЦ", а це показник високої і якісної роботи цих торгових центрів. Переможців Retail & Development Awards визначать експерти і учасники українського ринку рітейлу і девелопменту. У числі номінантів - торгові центри, введені в експлуатацію в останні п'ять років - з 2012-го по 2016-й роки. Кращі торгові центри будуть визначені в 6 номінаціях «Кращий великий ТЦ», «Кращий середній ТЦ», «Кращий малий ТЦ», «Краща реновація ТЦ», «Кращий маркетинг ТЦ», «Кращий ТЦ з КСВ».  


Церемонія нагородження збере перших осіб ключових гравців сфер роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості, представників інвесторів і фінансових організацій, консультантів і виробників, гостей з ближнього і далекого зарубіжжя. - 

- DEPO't Center у Черкасах працює всього рік, але нашу роботу помітили і, сподіваємося, відзначать фахівці ринку, - коментує Олена Кононенко, керуюча ТРЦ DEPO`t center у областному центрі. - Бути в номінації разом з учасниками ринку, які працюють на ньому довгий час, - це вже круто. У червні 2017 ТРЦ DEPO't центр в м Черкаси відзначив річницю своєї роботи. Всього лише за рік роботи ТРЦ «DEPO`t center» став справжнім центром розваг і приємного проведення часу для жителів Черкас. За рік роботи ТРЦ досяг 100% заповнення орендних площ, зібрав понад 3 млн відвідувачів. У ТРЦ працюють більше 60 магазинів і відділів для обслуговування, а ще - найбільший в Україні магазин домашнього текстилю «English home» та найбільший в місті продуктовий гіпермаркет «Делікат+». 

Вже у вересні цього року в Києві будуть нагороджені кращі торгові центри країни, а також персона року в девелопменті торгової нерухомості. 



Довідка: Група компаній "ФОКСТРОТ" розвиває бренди "Фокстрот. Техніка для дому", "Техношара" (ритейл побутової та електронної техніки) і "Секунда" (часовий ритейл), а також «DEPO't Center» і «Fantasy Town» З 2009 році компанія DEPOT Development Group (займається розвитком нерухомості в Групі компаній «ФОКСТРОТ») вивела на ринок бренд DEPO't Center™, який представлений мережею ТРЦ в регіонах України з чисельністю населення понад 50 тис. чоловік. Бренд DEPO't Center™ – це об'єднані загальною концепцією торговельно-розважальні, торговельно-офісні та торговельні центри. Маркетингова стратегія спрямована на розвиток культури шопінгу та відпочинку для всієї родини, надання великого вибору різних товарів, послуг, розважальних проектів. У торговій галереї представлені магазини всесвітньо відомих брендів і стильні бутики вітчизняних торгових марок. Перший «Depot Center» був відкритий в Україні у м. Чернівці, в грудні 2009 р. загальною площею 20 000 кв.м; другий – у м. Лубни, в грудні 2010 р., загальна площа - 8 000 кв.м. Третій «Depot Center» запрацював у Миколаєві в 2011 р., загальна площа - 11 000 кв.м. Крім черкаського «Depot Center» до відкриття у 2016 році готується новий «Depot Center» у Кіровограді - це 4-ий та 5-ий об'єкти в родині Depot'ів. Офіційний сайт - https://www.ddgroup.com.ua/

ГКФрозвиває бренди