Оформити карту "ФОКС клубу" в он-лайн

Оформити карту "ФОКС клубу" в он-лайн Мультиканальний рітейлер «Фокстрот» додав для своїх клієнтів можливість приєднання до програми лояльності в мобільному додатку Privat24. 

З вересня 2017 року оформити карту лояльності «Фокстроту» можна без відвідування магазину - безпосередньо в смартфоні покупця за допомогою мобільного банку Privat24. Покупцеві досить відкрити в своєму смартфоні додаток Privat24, зайти в розділ «Дисконт» і вибрати «ФОКС клуб» (особисті дані користувача підтягнуться автоматично). Після цього цифрова карта з унікальним штрихкодом і номером з'явиться в особистому списку користувача.


 - Наше завдання - зробити покупки в «Фокстрот» ще комфортніше, і збільшувати кількість лояльних до бренду покупців, а партнерство з Приват24 сприяє його вирішенню, - повідомив виконавчий директор «Фокстрот» В'ячеслав Поврознік. - Про це свідчить наступна статистика: сьогодні в мобільний додаток Приват24 додано 577 тис. карт «ФОКС клубу». 

"Співпраця та сервісні продукти, розроблені спільно з рітейлерами, і, зокрема, з брендом " Фокстрот", в рази підвищують ефективність комунікації з клієнтами і зміцнюють лояльність і до продавця, і до банку, - вважає керівник" Центру електронного бізнесу "ПриватБанку Сергій Харітіч. - Це черговий етап грандіозного проекту, який в майбутньому дозволить мільйонам клієнтів банку отримувати привілеї від продавців, не виходячи з онлайн-банку ". 

Оформлення цифрової карти он-лайн дозволить покупцям «Фокстроту» економити час і зусилля для отримання бонусних пропозицій в рамках програми лояльності «ФОКС клуб». Ще в минулому році торговельна мережа «Фокстрот» першою з компаній сектора торгівлі електронікою повністю інтегрувала свою програму лояльності з електронним банком Privat24. Карта лояльності «ФОКС клуб» автоматично відображається в додатку Privat24, а наразі оформити карту можна буде без відвідування магазину за допомогою смартфону. 


Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 3 квартал 2016 року). Кількість учасників «ФОКС клубу» становить на жовтень 2017 року 6,75 млн осіб. Станом на вересень 2017 року в Україні налічується 158 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м. У жовтні 2016 року торгова мережа «Фокстрот» першою з компаній сектора торгівлі електронікою повністю інтегрувала свою програму лояльності з електронним банком Privat24. Сьогодні користувачі мобільного банку зберігають більше мільйона дисконтних карт українських торгових мереж. Приват24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України і пострадянського простору - на 1 жовтня його встановили понад 5,5 млн користувачів смартфонів і ще понад 6 мільйонів людей користуються веб версією електронного банку.

ГКФрозвиває бренди