Фотосинтез сучасності від газети «День»

З 28 жовтня по 8 листопада у столичній галереї «Лавра» розпочне свою роботу фотовиставка газети «День». Вже сьомий раз ГК «Фокстрот» стала партнером мистецького фотоконкурсу. 



Кожного року в середині осені усі читачі, друзі й партнери «Дня» перебувають в очікуванні цієї події. Фотовиставка проводиться щорічно з 1999 року та формується з найкращих робіт Міжнародного фотоконкурсу. Група компаній «Фокстрот» з 2011 року підтримує талановитих фотографів з різних міст України, яких щорічно збирає газета «День». 

19 фотовиставка газети «День» отримала назву «Фотосинтез». Це синтез мистецтва через фотографію, наче сполучення окремих емоцій, почуттів, подій в одне ціле. Головний редактор «Дня» Лариса Івшина говорить про цю фотовиставку, як про «Фото-синтез», який допомагає боротися з «суспільним авітамінозом», синтезує радість та енергію. Невипадково основним кольором заходу було обрано «золотий лайм» — він не просто модний, а «заряджений» позитивом. 

Наразі журі конкурсу проводить роботу з обрання найкращих та найяскравіших фотознімків, яких цьогоріч прислали чимало, понад 200 авторів взяли участь у фотоконкурсі з різних куточків України. На відкритті фотовиставки автори найбільш метафоричних і вражаючих знімків отримають цінні призи від редакції та від партнерів. ГК «Фокстрот» також обере свого фаворита та вручить автору світлини подарунок. 

Давайте згадаємо кращі минулорічні роботи, які викликають емоції та не залишають нікого байдужим. Переможці фотоконкурсу 2016 року: https://day.kyiv.ua/uk/photo/peremozhci-fotokonkursiv 

XIX Міжнародна фотовиставка «День - 2017» відбудеться з 28 жовтня по 8 листопада у «Лаврі» Галерея мистецтв, вул. Лаврська, 1. Запрошуємо на свято усіх охочих. Вхід вільний.  

Довідка: Фотоконкурс проводиться щорічно з 1999 року, є найяскравішою «зіркою» у сузір’ї соціальних проектів газети. За 17 років, поки триває цей фотолітопис, у містах України пройшло 115 фотовиставок «Дня», отримали нагороди 778 фотографів, рахунок людей, які побачили наші світлини, пішов на мільйони. У 2016 році з понад 2400 світлин редакційне журі відібрало 350 кращих робіт як професіоналів, так і аматорів. Серед номінацій – «Український світ», «Політика», «Фото з історією», «Світ очима дітей», де представлені роботи авторів до 18 років, і «Птахи водойм».

ГКФрозвиває бренди