Новий формат торгівлі в новому «Фокстроті» в ТРЦ ГородОК

столичний магазин запрошує на свято відкриття та презентацію нового стилю  

22 грудня торговельна мережа «Фокстрот» запрошує на свято відкриття нового магазину в столичному ТЦ «ГородОК» (Київ, вул. Степана Бандери, 23). У компанії анонсують не лише відкриття нового, а й презентацію нового формату «Фокстротів». 


- Такого формату Ви не побачите в інших супермаркетах нашої мережі й ми плануємо зробити в ньому значну частину наших магазинів, - розповів виконавчий директор мережі «Фокстрот» Вячеслав Поврознік. – Тут передбачено систему управління полкою із підказками покупцю щодо асортименту, геймерські сектори (з товарами для широкої аудиторії, а не лише для геймерів), нове торгове обладнання та нова схема освітлення, новий дизайн, в якому дерева набагато більше, ніж пластику. Цей формат – теплий і стильний одночасно, більш зрозумілий кожному, а значить має перспективи полюбитися покупцям. 


Новий столичний «Фокстрот» у ТРЦ «ГородОК» займає загальну площу у 1443 кв.м. та торгову - у 1340 кв.м. 

Свято відкриття «Фокстроту» у ТРЦ «ГородОК» триватиме з 22 грудня по 25 грудня, й усі його учасники відчують на собі… літо! Тематику буде передавати не лише оформлення торгового простору з тропічним антуражем та фотозоною, але й відповідні тематичні конкурси та розваги. А ще на покупців чекатимуть кулінарні майстер-класи та «Квест у кубі», можливість виграти головний приз IPhone Х та подарунки до покупок від 2000 грн. (дрон, мультиварки, смартфони та мікрохвильовки). Ну а ті покупці, які 22 або 23 грудня першими здійснять покупку від 12 тис. грн., мають можливість повезти додому у подарунок холодильник чи пральну машинку. Умови акції – на сайті foxtrot.ua. 


Довідка: це вже друге відкриття нового «Фокстроту» у Києві в грудні цього року. 8 грудня 2017 року відбулося святкове відкриття нового «Фокстроту» в Promenada Park (Київ, Велика кільцева, 4). Три дні у новому магазині працювала робота фотозон, відбулися квести, а шанувальників кулінарії взяли майстер-клас від майстер-шефа Данила Ківи. ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки і побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупки за даними TNS Ukraine (MMI за 3 квартал 2016 року). Кількість учасників на листопад 2017 року «ФОКС клубу» становить 6,75 млн осіб. Станом на вересень 2017 року в Україні налічується 159 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому". Магазини представлені в 90 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 150 000 кв.м.

ГКФрозвиває бренди