Джамала, «Фокстрот» та партнери порадували учасників дитячого конкурсу талантів

19 січня в Києві відбувся міжнародний дитячий конкурс талантів «Tatli Ses-2018». Концерт вперше після окупації Криму організували кримськотатарські активісти і телеканал ATR, зібравши в столиці України близько 100 школярів з Криму, Херсонській, Львівській, Київській областей. Цього року всеукраїнський конкурс поміняв формат на міжнародний (виступали діти з Вільнюса), а також зібрав велику кількість однодумців і партнерів: бренди «Фокстрот», «Сатурн», туристичне агентство «Адам і Єва», столичне кафе «Крим», відома співачка Джамала. 



Після закінчення конкурсної та концертної частин свята, члени журі визначили кращих виконавців у 8 номінаціях конкурсу талантів «Tatli Ses-2018». Зі сцени столичного концертного залу «бельетажі» лауреатів і переможців привітала представник бренду «Фокстрот». «Спасибі, що в цей вечір було так багато творчості і справжніх талантів, - звернулася до організаторів і юних артистів прес-секретар ГК «Фокстрот» Алевтина Белецька. - Ви працюєте, відточуєте майстерність і робите світ кращим своєю творчістю, а у нас в назві бренду теж творчість - танець фокстрот, найскладніший, як прийнято вважати, в програмі бально-спортивних танців. Ця філософія родинних душ пояснює нашу підтримку талановитих дітей і об'єднала всіх сьогодні ввечері». 


Знайшов свою господиню і спеціальний приз від Джамали: професійний вініловий програвач і альбом «Подих» з автографом отримала Мавіле Едемовома. 


- Я дуже рада, що кримськотатарська пісня не перестає звучати і з'являється дуже багато талановитих виконавців! Вітаю з перемогою! Бажаю подальших успіхів, творчості, втілення всіх мрій і удачі! »- написала Джамала. 


Телевізійна версія концерту «Tatli Ses-2018» планується до ефіру в останній вихідні лютого на телеканалі ATR.

ГКФрозвиває бренди