«Фокс і Трот»: і мультик, і театральна постановка

У Запоріжжі за підтримки ГК «Фокстрот» відбулось урочисте нагородження переможців Місячника безпеки 

2 березня в актовій залі Головного управління ДСНС України у Запорізькій області відбулось нагородження переможців у різних номінаціях Місячника безпеки життєдіяльності. У заході взяли участь представники ДСНС України, Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Групи компаній «Фокстрот», ДПТ України у Запорізькій області. 


Місячник безпеки проходив протягом листопада-грудня 2017 року в усіх навчально-виховних закладах Запорізької області. Кожна дитина мала змогу взяти участь у конкурсі та представити на суд компетентного журі свої роботи. Упродовж двох місяців учасники конкурсу малювали, вишивали, клеїли, ліпили, фарбували, вирізали, будували на уроках з «Основ здоров’я», проявляючи не тільки свої знання та уміння, але й творчість та оригінальність ідей. 


500 конкурсних робіт – справжнє мистецтво талановитих дітей. Тож перед професійним журі стояло нелегке завдання обрати кращих з кращих. Головною метою проведення Місячника безпеки життєдіяльності є попередження надзвичайних подій, ситуацій за участю дітей, підняття рівня знань з основ життєдіяльності, отримання навичок з безпеки життя та здоров’я. 


На церемонію нагородження завітали учні 4-х класів із двох шкіл Запоріжжя, усього біля 150 школярів. Кожен клас отримав для власних «Уроків безпеки» диски з мультфільмами «Фокс і Трот поспішають на допомогу» від ГК «Фокстрот», розклади уроків та фрізбі з малюнками головних героїв мультику. 


Під час заходу відбувся «Урок безпеки». Участь у програмі взяла також команда ДЮП «Лицарі вогню» ЗЗОШ №15 та команда Всеукраїнського дитячого громадського руху «Школа безпеки» ЗНВК «Запорізька січ».  

Кульмінацією свята безпеки став спектакль за мотивами мультика «Фокс і Трот поспішають на допомогу» у виконанні команди ДЮП «Лицарі вогню».

ГКФрозвиває бренди