Звітуємо, кому допомогли пожертви від столичних покупців «Фокстроту»

Майже за рік покупці магазинів «Фокстрот» у Києві залишили у благодійних боксах СОС Дитячі Містечка Україна 13 851,48 грн. 

Останній збір проводився у грудні 2017 року, тоді було зібрано 5 312 грн. Вже у березні усі кошти були витрачені на оплату послуг викладача розвиваючих занять для дітей в центрі Укріплення сім'ї «CОС Дитячі містечка».

 - Останнє заняття пройшло завдяки «Фокстроту» та його покупцям. Менше, ніж за півроку через donation-бокси ми зібрали гроші, на які придбали необхідні матеріали для виготовлення стола, - розказала Наталя Дробот, спеціаліст по роботі із партнерами Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» 


Трішки терпіння, трішки вміння і звичайні дошки перетворюються в руках хлопців у стильний стіл. Таким навичкам дітей із СОС-родин вчать на заняттях із столярної майстерності. Хлопці вже навчилися робити полиці і навіть 3D-моделі. Такі заняття проходять кілька разів на квартал. Хлопчаки застосовують свої вміння вдома – ремонтують та майструють. А один з учнів навіть замислився над тим, щоб пов’язати майбутнє життя зі столярством. Ось яскравий приклад того, що кожна пожертвувана гривня допомагає!  


Звіт наших партнерів про витрату коштів, які було зібрано з вересня по грудень 2017 р. з боксів біля кас у супермаркетах "Фокстрот": 


«За минулий рік ми зібрали 8 539,48 грн. з дев’яти боксів у чотирьох магазинах Києва. Кращі результати, зазвичай, у магазинах на вул. Гетьмана і вул. Антоновича, - коментує звіт Наталія Дробот. – Ми закупили матеріали для занять з арт-терапії, які проводяться для наших дітей для поліпшення їх психологічного та емоційного стану. Заняття проводилися в нашому центрі Укріплення сім'ї. Ще одна інкасація була проведена в січні 2018», - звітувала про витрати коштів Наталя Дробот. 

Разом за рік нам вдалось зібрати 13 851,48 грн. дякуючи небайдужим покупцям Фокстрот та зробити дуже гарну справу. Дякуємо проактивним покупцям «Фокстроту»!  

ГКФрозвиває бренди