«Фокстрот» у Львові на «Сімейному дні надзвичайних ситуацій»

24 червня у Львові відбулося міське свято «Сімейний день надзвичайних ситуацій» за ініціативи Головного управління ДСНС України у Львівській області та за підтримки ГК «Фокстрот» у рамках соціального проекту «Школа безпеки». 

Рятувальники разом із партнерами організували «Сімейний день надзвичайних ситуацій» як простір, де діти та дорослі побачили сутність роботи «пожежного-рятувальника», отримали багато корисної та необхідної інформації від професіональних рятувальників.


На площі А. Міцкевича учасників свята запросили на виставку сучасної пожежно-рятувальної техніки і обладнання, на локації кінологів зі своїми талановитими улюбленцями, хіміків-рятувальників та гірських рятувальників, де діти змогли виконати справжню переправу через умовні перешкоди. Також малюки спробували себе у ролі диспетчера служби 101 та разом із психологами ДСНС розфарбували розмальовки із правилами безпеки. 


Родзинкою свята стали змагання пожежних за звання «Найсильніший рятувальник Львівщини», де 3 найвправніших рятувальники отримали сюрпризи від ГК «Фокстрот». До речі, у 2017 році статистика постраждалих в надзвичайних ситуаціях дітей знизилася на 50%: з 861 школяра в 2016 році, до 417 в 2017 році. 


- Це було масштабне і захоплююче свято для всієї родини. Діти мали можливість спробувати себе у ролі пожежних та рятувальників. Хто з нас у дитинстві не мріяв посигналити сидячи у великій пожежній машині? Діти завдяки такому підходу змогли усвідомити усю важливість професії, і як наслідок, бути більш відповідальними у використанні всіляких побутових предметів та ін. Для батьків - це також нагадування, що ми живемо не у такому й безпечному світі, що потрібно бути більш уважнішими до своїх дітей і життя. Навіть дощ не завадив відчути усю атмосферу свята, - поділився своїми враженнями Юрій Новіков провідний фахівець відділу контролю роздрібної мережі «Фокстрот». 

Також на сімейно-навчальному святі була присутня лисичка Фокс з мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», створеного у рамках соціального проекту «Школа безпеки». Вона нагородила найактивніших маленьких гостей свята та нагадала, що «Комфортно там, де безпечно!»  

Довідка:З 2003 року ГК «ФОКСТРОТ» підтримує ініціативи державних органів влади у навчально-виховній роботі зі школярами щодо профілактики травматизму дітей у невиробничій сфері, а з 2008 року ГКФ під девізом «Комфортно там, де безпечно!» реалізує соціальний проект «Школа безпеки». За сприяння фахівців ДСНС України було створено навчальний мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу». У інтернеті мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» переглянули близько півмільйона глядачів. За мотивами найпопулярнішої за кількістю переглядів четвертої серії мультфільму «Пожежа» була розроблена листівка «При пожежі дій правильно!».

ГКФрозвиває бренди