В Дніпрі відсвяткували появу 6-ого магазину Фокстрот

10 і 11 листопада відбулося свято відкриття нового магазину Фокстрот
розташованого в Дніпрі на проспекті Слобожанському, 31Д 

Магазин розпочав свою роботу в торговому центрі «Наша правда». (торгова площа складає 760 кв.м). Новий магазин надає клієнтам доступ до повного набору товарів для домашнього побуту і електроніки відповідно з асортиментом та ціновою політикою компанії Фокстрот і став частиною омніканальной системи комунікацій з покупцем. 

З нагоди відкриття команда Фокстрот привітала дніпрян і запропонувала додаткові знижки, акції, розіграші та розважальну програму для сімейного шопінгу. Біля вхідної зони в магазин Фокстрот стояли в почесній варті «британські королівські гвардійці». Відвідувачам піднімали настрій ведучий-діджей і яскраве шоу барабанщиць. Було встановлено мінігольф, який користувався популярністю у дорослих та дітей. Родзинкою свята став великий білий ведмедик, що запрошував зазирнути в новий магазин, та фотографувався на пам'ять з малечою.  


Покупці Фокстроту в ТЦ «Наша правда» 10-11 листопада отримали подарунки в залежності від суми їх чеку та обраного бренду, скористалися знижками до 50% на безліч товарів. Фокстрот також провів акції з розіграшу пральних машин, холодильників та інших товарів.  


«Лівий берег в Дніпрі став ще зручніше і доступніше для наших клієнтів, які планують покупку техніки та її обслуговування поруч з домом», – сказав Руслан Клименко, і. о. маркетинг-директора торгової мережі Фокстрот. – Новий магазин спростить процес придбання техніки, тут можна буде отримати експертні знання про товар, забрати покупку, замовлену в інтернет-магазині foxtrot.com.ua. До магазину Фокстрот в Дніпрі зручно дістатися як на громадському, так і на особистому транспорті. Магазин працює з понеділка по неділю з 09:00 до 21:00. 


Щоб дізнатися більше про магазин, відвідайте сайт 

Інформаційна служба: 0 800 300 353 – безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів в Україні. Графік роботи Call-центру Пн-Пт 8:30 – 21:00 Сб-Нд 8:30 – 21:00.  

Довідка: мережа побутової техніки та електроніки Фокстрот нараховує 161 магазин в 90 обласних і районних центрах України, загальна торгова площа об'єктів становить 153 тис кв. м. Мультиканальний рітейлер Фокстрот є абсолютним лідером в категорії магазинів побутової техніки за рівнем впізнаваності бренду, відвідування і покупок (81,2% за даними TNS Ukraine, MMI 2018/1. ЦА: Все 20-55 дох.ср. +). За даними similarweb.com інтернет-магазин foxtrot.ua відвідують щомісяця 5,3 млн користувачів інтернету. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» станом на середину 2018 року перевищила 8 млн відвідувачів. 

Група компаній ФОКСТРОТ розвиває бренд «Фокстрот. Техніка для дому», Техношара (рітейл побутової та електронної техніки), Секунда (часовий рітейл), а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю).  

Керівниками Групи компаній ФОКСТРОТ є Валерій Маковецький та Геннадій Виходцев.

ГКФрозвиває бренди