Інкасація добра від покупців «Фокстрот»

ритейлер звітував перед своїми покупцями щодо того, кому допомагають пожертвувані на благодійність гроші з прозорих скриньок на касі  

У грудні, наприкінці 2018 року, представники БФ СОС Дитячі Містечка Україна провели чергову інкасацію благодійних боксів на касах Фокстротів Києва та області.  


З початку 2018 року це вже третя інкасація благодійних боксів в магазинах Фокстрот Києва та Київської області. Груднева інкасація принесла 5030 грн благодійних внесків, а кого порадували кошти з боксів - розповіли ініціатори благодійної ініціативи з центру Укріплення сім’ї СОС Дитячі містечка України.

- Наші 9 благодійних боксів стоять в 4 магазинах Києва. Найкращі результати завжди бачимо у магазинах «Фокстрот» на вул. Б. Гетьмана і на вул. Антоновича, - розказала Ксенія Семеняк, спеціаліст по роботі із партнерами Міжнародної благодійної організації "Благодійний фонд "СОС Дитячі Містечка". - Гроші з останнього збору ми витратили на закупівлю матеріалів для занять з арт-терапії, які проводяться для наших дітей для поліпшення їх психо-емоційного стану. Заняття проводяться в нашому центрі Укріплення сім'ї. На майстер-класах з арт-терапії діти виплескують свої негативні емоції і покращують свій загальний стан. Такі заняття проходять кілька разів на місяць, вони потребують господарських та додаткових матеріалів для арт-терапевтичних класів з дітьми в Києві та Броварах. Систематичне проведення занять є гарним показником роботи Центру із малечею, а Ваша допомога допомагає реалізаціїї цієї арт-ідеї. 

Таким чином, дякуючи небайдужим покупцям «Фокстрот» допомагаємо зроблено дуже гарну справу. Передноворічні сюрпризи були організовані завдяки проактивним покупцям Фокстроту Києва та області. Й кожен, хто долучився до наповнення благодійних боксів може бути впевнений: кожна пожертвувана гривня комусь допомагає! 

У 2018 році 15 «Фокстротів» Києва та Київської області допомогли благодійними фондам-партнерам передати 14тисяч грн. благодійних внесків небайдужих покупців на благодійність підшефним партнерських організацій. 

Довідка: Благодійні фонди й організації, з якими співпрацює ТМ «Фокстрот»: СОС Дитячі Містечка Україна, Міжнародна благодійна організація «Посольство Життя», Благодійний фонд «Надіюсь і вірю».

ГКФрозвиває бренди