Благодійні майстер-класи від покупців «Фокстроту»

кошти зі столичних магазинів пішли на формування корисних навичок дітей із соціальних родин 


У червні відбулися благодійні майстер-класи, кошти на які (2158,5 грн) зібрали небайдужі покупці 3 київських «Фокстрот» (вул. Гетьмана Вадима, 6Б; вул. Горького, 50; пр-т Визволителів, 17) для підопічних БФ « СОС Дитячі села ». 


2 червня 15 родин Благодійного фонду «СОС Дитячі містечка» відвідали парк «KACHELI» на Гідропарку, де цікаво й корисно провели час на Фестивалі здорової їжі. Цей захід відбувся на честь святкування Дня захисту дітей – особливого свята, тому що наша мета – захищати право дітей зростати в атмосфері любові та розуміння. Діти прийняли участь у різноманітних розвиваючих майстер-класах та квестах до Дня захисту дітей. Завдяки коштам з благодійних боксів фахівці «СОС Дитячі містечка» провели пізнавальний майстер-клас зі створення картин з круп для дітей.


А ще один творчий майстер-клас з виготовлення листівок пройшов 16 червня, матеріали на який також придбали за гроші, які залишали покупці «Фокстрот» протягом зими та весни цього року. Арт-терапія дозволяє звернутися до внутрішніх ресурсів, які були до сих пір не затребувані. 


Арт-терапія не випадково містить в собі слово "терапія" – заняття творчістю заспокоюють, відволікають від поганих думок, розслаблюють і одночасно дають можливість зосередитися і набратись сили. 

– За 2017 рік нам вдалось зібрати 13 851,48 грн. дякуючи покупцям «Фокстрот» та допомогти десяткам дітей, – говорить Наталя Дробот спеціаліст по роботі із партнерами благодійної організації «СОС Дитячі Містечка», – дякуємо гарним людям, що зробили покупки в магазинах нашого партнера, та самому партнеру, який організував можливість для благодійності своїх покупців.  

Наступна Інкасація благодійних боксів відбудеться цього місяця у Київській області разом з благодійною організацією «Надіюсь і вірю» – постійних партнерів мережі «Фокстрот».

ГКФрозвиває бренди