Серпневий рахунок – 161 «Фокстрот»

наприкінці літа ритейлер відкриє новий магазин у Нікополі, збільшивши мережу магазинів, 
та реформує два магазини в Одесі та Білій Церкві 

Торговельна мережа «Фокстрот» запрошує до нового магазину «Фокстрот» у Нікополі, по пр. Електрометалургів, 28, що розпочне роботу 30 серпня. Загальна площа магазину становить 1468 м кв, а площа торгової зали складає 960 м кв. 

Крім того, серед реформованих магазинів, що запросять містян до серпневого шопінгу, будуть оновлені магазини: 

- в Одесі, Дніпропетрівська дорога, 125 б, торгова площа 1610 кв м. 
- та Білій Церкві, вул. Ярослава Мудрого, 40, торгова площа 1370 кв м. 

Святкові заходи з нагоди відкриття нових та реформованих магазинів мережі «Фокстрот» відбудуться згодом.  


А поки що 17-19 серпня свято відкриття готують для своїх покупців реформовані магазини в Одесі (вул. Новощепний ряд, 2), та у Львові (вул. Княгині Ольги, 106), технічне відкриття яких вже відбулося у липні. Змістовні та креативні свята у «Фокстротах» організовують спеціалісти івент-агентства Lioncom: на споживачів чекають приємні сюрпризи та розваги в стилі «Вперед за бездоганністю». «Усі святкові та урочисті відкриття «Фокстротів» концептуально та ідейно відрізняються від відкриттів інших ритейлерів, - коментує Захарій Сердюк, головний менеджер івент-агентства Lioncom. - Це завжди тематичний захід у британському стилі, котрий має свою особливу родзинку. Саме тому всі відкриття магазинів під брендом «Фокстрот» стають пізнаваними». 

Довідка: торгівельна мережа «Фокстрот» в серпні 2018 налічує 161 супермаркет торговою площею 151 тис кв. м. у 90 містах України. «Фокстрот» є абсолютним лідером в категорії магазинів побутової техніки за рівнем пізнаваності бренду, відвідування і покупок (81,2% за даними TNS Ukraine, MMI 2018/1. ЦА: Усі 20-55 дох.ср. +). 

Темпи зростання товарообороту реформованих магазинів в порівнянні з минулим роком на 45% перевищують темпи зростання мережі вцілому. 

За даними similarweb.com інтернет-магазин foxtrot.ua відвідують щомісяця 4,4 млн користувачів інтернету.  

Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» станом на початок 2018 року досягла 7 млн осіб.

ГКФрозвиває бренди