«Фокстроти» на Київщині звітували перед покупцями-благодійниками

Влітку в трьох магазинах торгової мережі «Фокстрот» відбулась чергова інкасація благодійних боксів Міжнародного благодійного фонду «Посольство життя».

Представники завітали до «Фокстротів», які знаходяться у м. Біла Церква (вул. Ярослава Мудрого, 40), м. Васильків (вул. Соборна, 60) та м. Ирпінь (вул. Шевченка, 4Г), аби вилучити із благодійних боксів пожертвування від покупців цих магазинів.


На початку серпня представники БФ звітували, що з виручених 4050 грн 55 коп частину витратили на сплату рахунків за опалення будинку (чек додаємо), в якому проживають підопічні діти БФ «Посольство життя», а друга частина грошей пішла на проходження дітками комісії перед поїздкою на море (квитанції у вкладенні). 


З 2014 року мережа «Фокстрот» співпрацює з БФ «Посольство життя», уклавши Договір про партнерство та звітуючи перед своїми покупцями – як витрачені кошти зі скриньок. 


– У часи, коли в силу обставин в Україні дискредитована довіра до прозорих скриньок та їх власників, ми ще пильніше приглядаємося до того, як благодійні-фонди-партнери нашого бренду витрачають пожертви, зібрані від покупців, – говорить Алевтина Белецька, прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ». – Раз на квартал ми супроводжуємо інкасацію таких коштів та отримуємо документальні звіти про те, на які потреби кошти були витрачені. Й кожен такий рух оприлюднюємо на сайті та у Фейсбуці, дякуючи покупцям за їх включення в допомогу. 


З кожною благодійною організацією, з якою співпрацює «Фокстрот», укладений договір, а спеціалісти по зв’язках із громадськістю отримують звітність партнерів і на корпоративних ресурсах публікують, кому допомогли кошти з інкасованих боксів. 

Довідка: Благодійні фонди й організації, з якими співпрацює ТМ «Фокстрот»: СОС Дитячі Містечка Україна, Міжнародна благодійна організація «Посольство Життя», Благодійний фонд «Надіюсь і вірю». У 2017 рік році 15 «Фокстротів» Києва та Київської області допомогли благодійними фондам-партнерам передати 13 851,48 грн. благодійних внесків небайдужих покупців.

ГКФрозвиває бренди