Фокстрот: 2 місяці знижок на ігрові ноутбуки

З лютого по березень Фокстрот акцентує увагу покупців на ігрових ноутбуках 

Фокстрот як один з продавців цієї категорії техніки нагадав клієнтам, що ігрові ноутбуки можуть бути цілком доступні. 

Ігрові ноутбуки за спеціальними цінами з лютого по березень будуть продаватися як через Інтернет-магазин Фокстрот, так і у всіх 162 магазинах мережі по всій Україні. У прес-службі компанії підкреслюють, що для покупців це найкращий час, щоб придбати ігровий ноутбук своєї мрії. 

Для геймерів в цей період у продажі буде багато моделей ноутбуків, зокрема: 

1) Note / 14'-16 'LENOVO Legion Y530-15ICH (81FV00WTRA) 
2) Note / 14'-16 'ACER Nitro 5 AN515-52-57SA (NH.Q3MEU.028) 
3) Note / 14'-16 'ASUS FX504GD-DM934T 
4) Note / 14'-16 'HP OMEN 15-dc0028ur (4PR16EA). 

Всі ноутбуки мають ліцензійне ПЗ ОС Windows 10, новітні відеокарти GeForce® GTX 10 series, що базуються на архітектурі NVIDIA Pascal ™. Крім приголомшливої графіки ноутбуки забезпечують чудові ігрові характеристики, інноваційне охолодження, відмінний звук і багато іншого. Ноутбуки мають достатню потужність для роботи з ПЗ віртуальної реальності. Всі ноутбуки побудовані на базі потужних процесорів Intel Сore 8-го покоління, що дозволяє максимально розкрити потенціал відеокарт GeForce® GTX 10-ї серії і відповідає вимогам сучасного геймера. Все це гаряче залізо укладено в якісні продумані корпуси, оснащені самими технологічними системами охолодження, досить компактними і практичними для повсякденного використання.


В компанії уточнили, що післяпродажне сервісне обслуговування ноутбуків в мережі Фокстрот триває 24 місяці, що особливо важливо для складного високотехнологічного товару. 

Просування активності в Facebook буде супроводжуватися слоганом: «Купуй ігровий ноутбук у Фокстроті зі знижками та подарунками». 


Руслан Клименко, начальник управління клієнтської політики і маркетингу мережі Фокстрот прокоментував 2 місяці знижок на ігрові ноутбуки:

- Аудиторія геймерів дуже широка, в основному, це молоді люди у віці від 25 до 40 років. Як правило, вони купують ноутбуки не тільки для ігор, а й для роботи, а також для тестування ігрових новинок. Друга категорія - підлітки, яким ноутбуки купують батьки, часто в кредит: тут все зрозуміло - юнаки та дівчата люблять комп'ютерні ігри. Третя категорія - всі інші потенційні покупці ноутбуків з бюджетом від 20 до 30 тис грн. Для всіх, кому важлива мобільність, невелика вага і розміри пристрою, хто не захоплюється іграми, Фокстрот рекомендує звернути увагу на широко представлену лінійку ультрабуків. У Фокстроті нагадують, що до такої техніки знадобиться хороша ігрова мишка і навушники, ігрові килимки, підставки, комплектуючі для апргейд системи - ОЗУ, SSD. 


У компанії озвучили: завдяки активності, Фокстрот планує збільшити продажі техніки в цей період на 45-50%. 

Для довідки: мережа побутової техніки і електроніки Фокстрот в 2019 році налічує 162 магазина в 90 обласних і районних центрах України. Загальна торговельна площа об'єктів -153 тисячі кв. м. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» становить 8, 2 млн користувачів. 

Омніканальний ритейлер Фокстрот розвиває онлайн-майданчик https://www.foxtrot.com.ua який, за даними similarweb.com відвідують щомісяця близько 8 млн користувачів інтернету. 

Група компаній ФОКСТРОТ розвиває бренди «Фокстрот. Техніка для дому», «Техношара», «Секунда», а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю). Керують Групою компаній ФОКСТРОТ Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.

ГКФрозвиває бренди