Геннадій Виходцев: такі ініціативи працівників потрібно підтримувати. Низький уклін колегам!

4 березня на Дорогожицькій, 1 відбувся 5 благодійний ярмарок корпоративного волонтерського руху ГКФ «Хочу допомогти», ініційований Управляючою компанією під гаслом «Масниця для Героїв. Більше сонця для Сашка».

Ініціаторами проведення ярмарку стали активісти руху «Хочу допомогти». Метою проведення ярмарку був збір коштів, необхідних для лікування ветерана АТО Олександра Горбенка. 

Молодший сержант, командир відділення 42-го батальйону 57-ї бригади ЗСУ Олександр Горбенко проходив службу в зоні бойових дій. Вже більше 2 років Сашко бореться з недугою. Для наступного курсу лікування йому потрібно 180 тис грн.  

Щоб зібрати кошти, до ярмарку долучились усі. Роботи було чимало: декорували приміщення, друкували плакати та запрошення, готували смачні домашні млинці та пироги, думали як це все гарно продати та ще й гостей розважити. Ірина Юхта і Тетяна Цой прикрашали столи у народному стилі. Олександр Мельников підключив свої особисті контакти з @Partylabkiev і @Masterskaya_bv і прикрасив фойе яскравою строкатою фотозоною, що нагадувала український вінок і дуже сподобалась молоді, яка залюбки робила світлини на добру згадку. Музичний супровід додавав наснаги тим, хто ярмаркував. Волонтери з ФТД працювали злагоджено і з гарним настроєм, пропонуючи традиційні млинці з різноманітними начинками. 


Господині з Управляючої компанії не тільки приготували різноманітні страви, а й продумали, як їх найкраще представити, пакувати і за якою ціною продавати. Окрема подяка Любові Бубелі, (її печінкові тортики були хітом солоних страв), Оксані Марченко (за організаторський хист та яскраві цінники із сонечками), Світлані Гончар, Юхті Ірині, Тетяні Феськовій, Бабич Олені, Цой Тетяні, Діденко Марії, Оксані Іваненко, Олені Мініній та Катерині Соболевій – за гумор та гостинність головних продавчинь та промоутерів ярмарку.  


А які картини і декоровані пляшки виставили на ярмарок Ірина Ніколаєнко та Оксана Рябчун, виторгувавши за них понад півтори тисячі гривень! Одну з картин, написану в стилі Густава Клімта за благодійною ціною купив Павло Виходцев. 


Особливого колориту корпоративному святу благодійності додали святкові українські національні костюми з темно-червоного оксамиту, в яких були вбрані наші жінки завдячуючи турботі Алевтини Белецької та партнерству Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ). 


Тож результати ярмарку значно перевищили сподівання!  

Загальна кількість коштів, що зібрано волонтерами руху «Хочу допомогти» безпосередньо в день ярмарку склала 35703 грн. 

І це ще не остаточний підсумок! До зібраної суми ще додали 1575 грн, які виручив «Зелений офіс» від останньої здачі макулатури та 7510 грн від Фінансового брокеру. Напередодні було зроблено оголошення про збір коштів через розсилку по електронній пошті і у мережі Facebook. Перекази продовжують надходити на картку Олександра. 


- Вважаю ярмарок «Більше сонця для Сашка» найкращим корпоративним заходом за всю історію ГКФ, - коментує підсумки ярмарку керівник Департаменту персоналу ГКФ, куратор руху «Хочу допомогти» Сергій Машкін. – Дуже важливо, що ми провели його за ініціативи та силами наших працівників. Невтомним мотором нашого заходу, генератором ідей та умілим організатором стала Іваненко Оксана. Щиро вдячний Оксані, її команді однодумців, які підтримали не лише словами, а й конкретними діями та справами. Вдячний усім, хто приніс свої вироби на ярмарок. Дякую за ваші вмілі руки господинь та майстринь, за те, що змогли знайти час вдома для виготовлення шедеврів домашньої кухні. Маю надію, що задоволеними залишилися і покупці. Бажаю усім ініціативи, натхнення та прагнення для добрих справ! 

Оксана Іваненко додала: «Приємно, що мої колеги відразу погодилися на проведення ярмарку і, більш того, на безпосередню участь у ньому. Це згуртувало нас. Результати проведеного ярмарку показують, що люди, які працюють в ГКФ, мають прекрасні душевні якості, доброту і милосердя, й готові допомогти у важкій ситуації. Дякую за теплі слова, за допомогу і підтримку. Судячи з результатів, гуртом ми – сила»! 


- Ми робимо це від душі. Тому що постраждалий в АТО боєць втратив ногу і потребує підтримки. Особисто хочу побажати йому і всім пораненим якнайшвидше одужати, - зазначив голова Наглядової ради компанії «Фокстрот. Техніка для дому» Валерій Маковецький, купуючи авторську писанку ручної роботи, яку надав для продажу наш колега з Департаменту безпеки Микола Гончарук. 

Взяв участь у благодійності і Генадій Виходцев, генеральний директор УК ГКФ. Він зауважив: «Ярмарок-2019 під гаслом «Більше сонця для Сашка» - це прекрасна ініціатива, яку важко переоцінити. Усі працівники активно долучилися. «З під палки» так би не вийшло все організувати. Вважаю, що треба низько вклонитися тим людям, які є ініціаторами цього заходу. Я впевнений, що потрібно продовжувати подібні акції».

  

Гроші важливі, але вони повністю не вирішують основних проблем. Жива, душевна участь коллективу ГК «ФОКСТРОТ» у долі підопічних надає людям бажання одужати і жити на повну. Хай і у Сашка Горбенка буде більше сонця! 

Довідка: Корпоративний волонтерський рух «Хочу допомогти!» було засновано Управляючою компанією ГКФ в 2014 році. Волонтери допомагають бійцям АТО та своїм колегам, що потрапили у важкі життєві обставини. За цей час було надано матеріальної допомоги на 668906 грн. Лише в минулому році активісти руху придбали для підшефних бійців матеріалів і техніки на суму 106 338 грн і зібрали більше 200 тис. грн для 13 співробітників, які потребували фінансової і дружньої підтримки.

ГКФрозвиває бренди